reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Natalkus z gondoli robi się spacerówke? Mój prawie taki sam tylko innej firmy chicco Urban :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel nie do końca. Jest jeden stelaż na który zakłada się albo gondolę, albo spacerówkę, dzięki czemu nie są to 'sztywne' elementy i nie zajmują dużo miejsca w szafie.
My gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać to bardzo poważnie zastanawialibysmy się nad tym
Chicco Urban Travel System - Mamy Gadżety on ma właśnie spacerówkę i gondole w jednym i bardzo dobre opinie :)

My właśnie ten wybralismy:)) bardziej mój mąż bo podoba mu się ze nie ma osobno spacerówki i gondoli i waga tez dobra wozka:-)

Ale w ogóle widzę ze opinie ma dobre. I na tej stronie jest wszystko fajnie opisane i ocena końcowa tez jest ok :) a do tego jest bardzo ładny. A jakie zestawienie kolorystyczne Ewel? :)

Dla mnie też gondolą nisko się nie podoba Mąż ma 185 cm nie jest olbrzym ale też nie niziutki. Muszę w sumie zmierzyć od podłogi do gondoli ile jest z ciekawości.
Wiem napewno że przy corce wyszy mialam wózek . Ten kupowalam w ciemno .

hej Nataluś w Holandii wszystkie wózki nowe są podobne do cameleona bo to w końcu jego kraj ojczysty :-) wózek śliczny :-)
chicco urban spodobał mi się na samym początku ale jak już powiedziałam po przejechaniu się cameleonem żaden inny nie wchodził w grę.

ja wczoraj zamówiłam dla synka śpiworek wełniany, kołderkę puchową i parę innych pierdołek jak gąbka naturalna, czy szczotka do czyszczenia butelek czy same butelki :-)
co prawda planuję karmić piersią ale może być tak że się nie da!!!! więc lepiej być przygotowanym

ewel87 fajny wózeczek wybraliście. Też wpadł mi w oko, fajnie się prowadzi. No i spacerówka kubełkowa, którą bardzo lubię:)

Zestaw kolorystyczny chyba ten z różem weźmiemy i kupimy ten kawa z mlekiem bo mi się podoba róż mojemu tamten. Mój mąż mierzył jak on się ma do wózka ale ok, zresztą z tej gondoli to myślę że max 5msc będziemy korzystać z racji ze spacerówka jest taka ze dziecko szybciej można do niej przesadzić.

reklama
Do góry