reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

kurcze ja bym sobie taką bezę strzeliła ale koszt jest ogromny z tym że ułatwia to życie niesamowicie. a tak w ogóle to nie wiem czy do każdego samochodu można tą bazę zamontować czy samochód musi mieć coś specjalnego??? wie ktoś może????

reklama
IMG_2344_zmiana rozmiaru.jpgIMG_2338_zmiana rozmiaru.jpgIMG_2342_zmiana rozmiaru.jpg

To był mój wybór ponad 5 lat temu.Pomimo że podobają mi się teraz inne będę go używała. Gondola 80 cm wew starczyła mi przy moim wielkoludzie do 9 mca.Spacerówka też głęboka i szeroka.Synuś w niej długo spał.Druga spacerówka to
MACLAREN TECHNO XT niebieska

Załączniki

• IMG_2344_zmiana rozmiaru.jpg
    IMG_2344_zmiana rozmiaru.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_2338_zmiana rozmiaru.jpg
    IMG_2338_zmiana rozmiaru.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_2342_zmiana rozmiaru.jpg
    IMG_2342_zmiana rozmiaru.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 61
Agami i wcale nie widać, że kupowany był 5 lat temu.
Mi strasznie szkoda mojego pierwszego wózka, sprzed 6-7lat. No ale wtedy byłam pewna, że na drugie się nie zdecydujemy:(

kurcze ja bym sobie taką bezę strzeliła ale koszt jest ogromny z tym że ułatwia to życie niesamowicie. a tak w ogóle to nie wiem czy do każdego samochodu można tą bazę zamontować czy samochód musi mieć coś specjalnego??? wie ktoś może????

Samochód musi mieć możliwość montowania isofix - czyli pasuje do większości nowych aut, bo to już chyba standard.
Ja mam bazę do 2 fotelików maxi - cosi, zaraz starsza córka będzie się przesiadać na większy fotelik więc baza będzie ponownie użytkowana na pierwszym i później drugim foteliku.
Dla mnie (zwłaszcza przy pierwszym foteliku, który jednak często wyjmuje się i wkłada) to super wygodne.

Ja w jednym aucie nie mam isofixa według producenta powinien on tam być na serwisie powiedzieli mi ze albo fabryka wypuściła bez albo ktos wymontował i tak jedna bazę mam na pasy a druga na usofix( drugi samochód ma zaczepy ) jak sie włoży reke pomiędzy fotel powinny być takie dwie metalowe kołeczka kurde cieżko to opisać i w to wczepia sie bazę to napewno jest duże ułatwienie my nie mamy nerwów do motania pasami wiem ze jest tez taka baza maxi cosi w która można wpiąć następny fotelik ale ja nie orientuje sie az tak bo ja mam foteliku britaxa

wczoraj sie troche zdziwiłam ze na szumisiu napisali ze nie mozna go prac tylko przecierac scierka :angry: I co_Oczywiscie ze go wypralam z recznikami i zyje :-D.

reklama
miniaaa tez mi sie wydaje gondola bardzo nisko, na szczescie ile nas tyle wyborow i dobrze i naczej wsystkie jezdzilybysmy tymi samymi wozkami:-)
mam nadziej,z e bebetto sie poprawily , ja bede ten najnowszy model zamawiac wiec mam nadzieje, ze projektujac go mieli na uwadze poprzednie reklamacje , babki w sklepie go zachwalaja, jak pytalam sie o reklamacje to nie bylo, mogly innny zaproponowac w podobnej cenie, wiec im wierze .

zawsze jest 2 lata gwarancji jakby sie cos z nim dzialo, dluzej nie bede jezdzic, ale wiaomo chcialabym sprzedac wiec nie chce by sie rozkraczyl:tak:

Do góry