reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Kinias 86 ten luca tez mi sie podobal :-) ogolnie te z bebetto i camarello mi bardzo spasowaly, tyle ze tez nie mial tego koloru co chcialam, a ten granatowo-czerwony sliczny :-) ogolnie te z czerwonym dodatkami sa super a na zywo wygladaja jeszcze lepiej

reklama
My wózek mamy wybrany tez niedługo będziemy zamawiać a przyjada pod koniec października bo bedzie nowa dostawa kolorów:) foteliki mamy to najważniejsze wozka tez nie mamy nawet gdzie trzymać wazne ze decyzja podjęta

ja kupiłam pięknego bugaboo cameleon :-) czekam na dostawę. jak go zobaczyłam i się nim przejechałam wszystkie inne typy odpadły :-) jest tak lekki i zwinny. ten wózek albo się kocha albo nienawidzi. ja pokochałam od pierwszego wejrzenia

Kinia mi tez strasznie się on podoba, ale właśnie stwierdziliśmy ze strasznie niski jest, ale coś gdzieś słyszałam ze on podobno regulowana ta wysokość ma, ale niewiem..

cameleon ma teleskopową rączkę i nawet chłop 190 bez problemu i schylania go poprowadzi. ja sama jestem wysoka bo mam 175 a mój Sławek ma ponad 180 i jest super

ja bebetto miałam dla Jasia i mi rama pękła na pół. wiem że to było 4 lata i mogli poprawić jakość wózków ale ja bym tej marce już nie zaufała.

Ja jestem mala ale moj jest wysoki i mi chodzilo o wozek nie tylko z wysoka raczka ale i wysoko osadzona gondola zeby nie musial kleczec przed wozkiem jak bedzie cos przy niej robil :-)

Właśnie my dlatego z niego zrezygnowaliśmy, bo strasznie nam się nie podobno ze ta gondola tak nisko jest osadzona, mimo ze tez do wysokich nie należymy, to jakoś mi tak dziwnie by bylo

reklama
Do góry