reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja w 40 stopniach piorę tylko M umundurowanie z pracy bo niestety w wyższej puszczają kolory:) A tak to większość w 60 stopniach ale nie przez to że mam jakiegoś hopla tylko mam wrażenie że moja pralka w 40 stopniach tylko płuka a nie pierze

reklama
Ja robię tak jak Ty Ewel i Lotka, piorę w temp 40 lub 60 stopni, wybrane rzeczy w 90, ale zawsze zgodnie z zaleceniami, natomiast zawsze prasuję a to akurat jest bardzo ważne. Mój synek jest alergikiem, ale więcej szkody czasem można zrobić dziecku eliminując wszystkie potencjalne alergeny (nie mając dowodów na ich szkodliwość). Teraz alergików jest znacznie więcej niż jeszcze w poprzednim pokoleniu

Moja córka ma AZS bardzo zaawansowane i u nas nie ma opcji zebyvmogla sie stukać z resztkami proszku podwójne płukanie plus wyższa temp a ze nie piorę osobno to wszystko jadę na taki sam sposób ja nie prasuje ale używam suszarki do suszenia a co do pralki to mam nowa na wypasie ale odnoszę wrażenie ze gozej pierze niż moja stara normalna m cicha nadzieje ze wykończą ja moje prania i za 4 lata sie rozleci co do sterylności to u nas jest piękna ekspansja na zarazki chłopaki od maja do września biegają w samej pieluszce nie zawsze w butach i w taki sposób mam dwóch Murzynków czasem :) pralkę mam eco buble samsunga z wifi jedno jest pewne nie widm co bym tam lala i sypała nie dopiera nic a nic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama dobrze wiedzieć ze ta pralka Iipna ☺ ja mam electroluxa a mialam indesit i byla duzo lepsza do czasu aż nie zaczęła źle płukać.Teraz nie warto kupować sprzętu naladowanego elektronika.

reklama
To kwestia ile bawełny jest w bawelnie. Im mniejsza gramatura tym niższa temp prania wiec jakość jej też niskA. to info od Bosackiej ☺

Do góry