reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Kupilam są jak nowe nie były tez wykorzystywane przy wózku i jako bujaki. Tez nie sprzedaje ich super tanio bo kupila za 1000 sprzedala za 600 ale wcale jej sie nie dziwie. Maja gwarancje do czerwca 16' to pewnie do czasu kiedy my je bedziemy używać. Do tego kupilam ten laktator do dwoch piersi na raz medela maxi swing. Nowy kosztuje ok 650 i czytalam ze robi robote a nie wierze ze przy dwojce mi sie nie przyda. No chyba ze w ogole nie uda mi sie karmic ale nie biore tego pod uwage. Do tego jakas mate edukacyjną i dwie karuzele nad łóżka i 1000zl poszedl. Dzieciaczki mają 13 miesiecy parka. Slodkie ;) no i bylam bardzo ciekawa wózka. Mają bj tego co mama290 poleca i faktycznie kobitka jest nim zachwycona. Ma jedną wadę gondole sa miniaturowe i jej maluchy urodzily sie po 3kg a po 4 miesiacach juz sie w nich klinowaly :/. I faktycznie ma bez sensu tylko jeden adapter do fotelika. Nie da sie dwoch zamontowac. Jutro jedziemy oglądać. Ale wozka nie musze kupowac poki co. Foteliki najwazniejsze. Wozek ostatecznie i po urodzeniu kupimy ale watpie ze bede czekac do tego czasu. Aaa i ta dziewczyna odradzila biale lozeczka i zobaczyłam czemu... cale pogryzione i zjedzona farba:D ale nie podoba mi sie inny kolor :/

Sylka co to tysiak skończą roczek nadtepne foteliki ubranka butelki kaszki pieluchy i tak w kółko :) ja kupiłam wózek jakoś po miesiącu jak wrócili do domu wcześniej oglądałam oceniałam nie ma co sie spieszyć

Wiem wiem podwojne wydatki do mnie jeszcze nie docierają. Myślę co jeszcze moge kupic uzywane... ale i tak juz mam coraz więcej :D

Ja tez mam dużo używanych rzeczy. używane też można kupić w dobrym stanie, dzieci tak szybko rosną szkoda wydawać kasy na marne, co można używane to można reszta nowa.

Ja mialam wszystko Nowe. Nie chciałam nic używanego dopóki syn nie zaczął się brudzić i wyrastac z ciuchow. Strasznie duzo pieniedzy szlO. Co prawda zwracam uwage na jakosc a ciuchy zabawki odkupujemy od koleżanek z pracy.

Ja tez używki z regoly ni chyba ze mnie coś zachwyci chyba najdroższy to wózek przy dwójce najgorzej jak sie kupi i coś zaczyna nie pasować :) hehehe takim sposobem jyz chyba 10 mam :) zabawek mamy tyle ze spokojnie można by obdarować nie jedno przedszkole a i tak bawią sie jednym w kółko :)

reklama
Ja nie mam parcia na nowe najbardziej zalezy mi zeby bylo dobrej jakości. Mam swiadomosc ze dzieciaczki wielu rzeczy nie zdarza zniszczyc. Niestety ceny są koszmarne i vat zlodziejski :/ a takie pytanie ciuszki od kogos jak pierzecie? Gotujecie? To sie nie skurczy?

Do góry