reklama
Ddmala - link z opiniami o Camarelo: Model 2w1 Camarelo Carera (4,74) · Lekki, nowoczesny i przystępny cenowo wózek uniwersalny. | Wózki Dla Dzieci Opinie
Ewel - właśnie ja z dwulatkiem przy boku potrzebuję wózka, który dość łatwo włoży się do bagażnika niewielkiego auta (bez odpinania wszystkich kół) i przede wszystkim pompowane koła - krzywe chodniki, krawężniki, schodki do sklepów- nie wyobrażam sobie co czuje dzieciątko telepane plastikowymi kółkami jak w spacerówkach
camarelo carmela, sewilla vision i figaro różnią się kolorami raczej, konstrukcją wcale, figaro sa najnowsze, tegoroczne i naprawdę śliczne, naklejek unijnych raczej nie miały (chyba)
przejrzałam w necie znane marki,bo miałam kupić używkę dobrej marki- wybrałam kilka i pojechaliśmy w sob obejrzec na żywca - noooo zmieniło mi się oj... typowalam maxi cosi np. mura lub peg perego a to takie sztywniaki szok! zero amortyzacji!
z synkiem miałam Emmaljunga na pompowanych kołach i wahaczach i spoko zjeżdżałam kilka schodków - mały nawet się poruszył -myślałam że wszystkie tak mają - pomyłka...
an-ma -Amelis też widziałam -baardzo podobny do Camarelo, wizualnie i w prowadzeniu i koła pompowane raczej były
chciałam tez obejrzeć Quinny speedi ale był tylko Mood - porażka jak dla mnie - drogi, ciężki, może designerski ale malucha do czarnej gondoli bym nie włożyła brrr.
Ewel - właśnie ja z dwulatkiem przy boku potrzebuję wózka, który dość łatwo włoży się do bagażnika niewielkiego auta (bez odpinania wszystkich kół) i przede wszystkim pompowane koła - krzywe chodniki, krawężniki, schodki do sklepów- nie wyobrażam sobie co czuje dzieciątko telepane plastikowymi kółkami jak w spacerówkach
camarelo carmela, sewilla vision i figaro różnią się kolorami raczej, konstrukcją wcale, figaro sa najnowsze, tegoroczne i naprawdę śliczne, naklejek unijnych raczej nie miały (chyba)
przejrzałam w necie znane marki,bo miałam kupić używkę dobrej marki- wybrałam kilka i pojechaliśmy w sob obejrzec na żywca - noooo zmieniło mi się oj... typowalam maxi cosi np. mura lub peg perego a to takie sztywniaki szok! zero amortyzacji!
z synkiem miałam Emmaljunga na pompowanych kołach i wahaczach i spoko zjeżdżałam kilka schodków - mały nawet się poruszył -myślałam że wszystkie tak mają - pomyłka...

an-ma -Amelis też widziałam -baardzo podobny do Camarelo, wizualnie i w prowadzeniu i koła pompowane raczej były
chciałam tez obejrzeć Quinny speedi ale był tylko Mood - porażka jak dla mnie - drogi, ciężki, może designerski ale malucha do czarnej gondoli bym nie włożyła brrr.

Ostatnia edycja:
ja mam taki wózek _bexa__wózek_3w1 fashion T _B4X chrom_ producent (5107332865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. miałam go do starszej córki i teraz nie będę go zmieniać. kolor różowy więc dla dziewczynki pasuje
gdyby był chłopiec w brzuszku u mnie to bym może i go wymieniła a tak to nie będę nic kąbinować, zostanie ten co jest 
Katarzyna92
Fanka BB :)
ja dostałam taki WÓZEK wielof ANMAR - Rosse Golden - koła PIANKA - 4392657373 - oficjalne archiwum allegro kolor nr 2 mam nadzieję że nam posłuży...
Kasz masz rację.... Jednak wygodne jest to ze nie trzeba dźwigać dziecka do góry albo go wyciągać... Dla mnie to ułatwienie bo np idąc gdy będzie padało nie będę musiała nagle wypinac spacerówki na deszczu i wietrze i przekrecac małej... Tylko nacisne rączkę i praktycznie zrobione.)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ewel ja po prostu zakładam folie przeciwdeszczowa ☺
w mojej spacerowce wypina się całe siedzisko odwraca i wpina. Pomimo tej funkcjonalności mlody jeździł przodem do mnie. Ale rozumiem młode mamy ktore na wszystko zwracają uwagę przy kupnie bo też to robilam ☺ mi bardzo przydała się latem parasolka do wózka. Uwielbiam latem te matki które w upał mają zaciągnięte budy i przykryte przed słońcem pielucha lub kocykiem. Widzialam taka ktora sie jeszcze obok wozka opalala. Wozek do tego byl czarny :/
Folie na wózek a jak leje to nie dam rady trzymac parasola i dwoma rękami przekładać siedzisko
jak. Można. Łatwiej to robić to bym chciała... Ja kierunek pewnie będę zmieniała w wietrzne dni bo będę zdana na komunikację gdy mąż. Będzie w pracy wiec z wózka dużo będę korzystała raczej...ale jeśli się okaże że. Faktycznie ma on słaba amortyzację to wolę zmienić jakoś rękami to ale mieć stabilny wozek
))
reklama