reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Dziewoje - przekopałam pół internetu w poszukiwaniu wózka i jestem już blisko (mam nadzieję) zakupu lub płaczu:rofl2::

czy ktoś ma opinie o wózkach Camarelo???

w sensie użytkowania - nie trzeszczą, piszczą, psują się itp.??

reklama
Anulk@ szukałam opinii tez bo nam się podoba Figaro ale. Opinie ma ogólnie dobre:))
A wlansie może ktoś coś wie o wozku
Coletto Marcello? :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel jakies 2-3 miesiace temu w pnś lub dd tvn bylo cos o wozkach i pokazywali coletto marcello ale nic w sumie konkretnego nie mowili o nim tylko pokazywali ta fukcje zmieniania polozenia dziecka wzgledem kierunku jazdy. Widziala jeden taki wozeczek u mnie w miescie, jedzi nim mojej koleżanki znajoma i ponoć zadowolona jest ale szczegółowej opini nie znam. Czytalam gdzies o nim ze ta raczka czesto sama sie luzuje i siedzenie 'lata' ale nie wiem dokladnie o co chodzi. Ogolnie prezentuje sie fajnie i ta funkvja szybkiej zmiany siedziska super jest.

ewel ja widzialam na zywo ten wozek i podobny do innych, a ta funkcja raczej sie nie przyda , watpie, ze bedziesz jezdzic gondola inaczej niz tak zeby widziec dziecko, a w spacerowkach wszystkich mozna zmienic w 2 kierunki, dla mnie to niepotrzebny bajer...

anulka mi sie tez podobaja camarelo ale vision ( one sa poodobne ale akurat wzor /tapicerka mi sie podoba ), ale malo znalazlam opinii to,sa nowe wozki, firma z tego co zauwazylam powstala z wynikiu dotacji ze srodkow unii europejskiej. wczoraj widzialam kilka tych wozkiw na miescie, ale nie wiem ktrore modele i na ramie nawet jeden mial unijna naklejke,,,, troche sie wkurzylam

jakbyscie znalazly opinie, przeslijcie linki :-):-)

ja sama nie wiem co wybiore, rozwazalm tez riko nano , bebetto luca , bo z torino zrezygnowalam drogi i ciezki:-(

Ostatnia edycja:
wlasnie nano tez widzialam na miecie , ale kilka sekund, mam nadzieje ze zobacze go tez na zywo, ale nie wiem czy w jakims sklepie u mnie w miescie bedzie.... a wolalabym porownac nano, luca i visiona , jakby staly kolo siebie

Wiadomo ze w kazdej spacerowce mozna zmieniac siedzisko przodem i tylem do kierunku jazdy ale w marcello chodzi o to ze robi sie to szybko i bez wyjmowania dziecka. Wydaje mi sie ze moze to byc przydatne, bo np w moim wozku zeby zmienic siedzenie musze zdjac podnozek, wyjac dziecko i dopiero siedzenie wypiac i przelozyc w druga strone. Moze z malym dzieckiem dalo by rade bez wyjmowania ale z takim roczym chyba ciezko bedzie ;) nie mam w sumie doswiadczenia wiec moge sie mylic;)

Kasz masz rację.... Jednak wygodne jest to ze nie trzeba dźwigać dziecka do góry albo go wyciągać... Dla mnie to ułatwienie bo np idąc gdy będzie padało nie będę musiała nagle wypinac spacerówki na deszczu i wietrze i przekrecac małej... Tylko nacisne rączkę i praktycznie zrobione. :))

reklama
Patrze no fajny ale nie pasują mi koła piankowe... I gondola jednak. Mniejsza od tej w riko, :( szkoda bo też fajnie wygląda

Do góry