reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
anulka dzieki :) te modele camarelo sa podobne, wzorami sie roznia wlasnie, a Tobie jaki sie podoba dokladnie :)

mamba ja sobie takich sytuacji nie przypominam, ale moze zapomnialam syn od dawna w wozkach nie jezdzi, :-D ale pamietam ze w mojej spacerowce latwo sie zmienialo strony, nawet jak dzecko bylo w srodku... dlatego inne rzeczy sa dla mnie wazniejsze ... w sumie te gondole maja teraz te daszki bardzo funkcjonalnie zrobione , ale wiadomo tyle wozkow tyle opinii, a ciezki wybor stra:-(sznie

ewel a patrzalas juz za fotelikami z maxi cosi, jak cenowo stoja, wszystkie pasuja do nano czy visiona ? chyba te adaptery sa uniwersalne , nie znam sie na tym....

Ddamala nie są uniwersalne trzeba dokupić do maxi cosi juz pytałam cena to około 90zl takich adapterow. :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dddmala - wczoraj mąż miał wybrać z katalogu model, mi się wiele podobało a najbardziej ten i okazało się że T wybrał ten sam, jeszcze tylko przejadę się do sklepu zobaczyć jak wygląda ta skorupa gondoli, bo trochę mnie martwi biały plastik(?). Ale chyba na tym zostaniemy: Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka. kolor ca-13 czyli granatowo-czerw-biały i te kropeczki...:tak:

właśnie i adaptery jeszcze bo fotelik chcę maxi-cosi

Mi sie tez dosc sprawnie zmienialo ale jednak to trzeba wypiac przekrecic itd. A jam zawieje z drugiej strony czy zmienisz kierunek... Dla po prostu fajna opcja i taki wozek bym wybrala.
Ale macie juz zakupow :o Ja daleko w tyle ale nie martwie sie tym

Byłam w pepco i jest dużo ciuszków dla dziewczynek a dla chłopców trzeba sie naszukac. Im starsze dziecko tym wiecej poliestru w materiale. Dostałam od teściowej 2 pary spodni dresowych 100% poliester. Masakra. Sama bym tego nie ubrala a tym bardziej dziecku. ale weź tłumacz teściowej. No i mam kilka kpl takich ciuchow.

reklama
ewel a model fotelika jakis konkretny z maxi cosi masz upatrzony ?

anulka ladny :) one maja na dole plastik a wyzej ekoskore, tez troche mnie martwily te spody biale, a babka w sklepie nie wiedziala czy ludzie to chwala czy krytykuja, w sumie to raczej nowosc... ale nie da sie ukryc pieknie to wyglada :-)
mi z visiona, jak juz wklejalam zdjecia podoba mi sie kolor vis-5 ,ale sama nie wiem czy nie pojde w klasyke i nie kupie riko nano lub bebetto luce siwego z biala rama i tyle... tez ladne :-D
normalnie jestem taka niezdecydowana jak nigdy, to z kupnem samochodu bylo mi to bardziej obojetne :-D a tu taki dylemat masaaaaakra az mi glupio

Do góry