reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1442492821.006098.jpg same 0-3 ciuszki wydaje sie mało jak sie poskłada całe szczęście ze wszystko weszło do jednej szuflady

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442492821.006098.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442492821.006098.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 74
Mi się też wydawało jak miałam poukładane rzrczy że wcale tego nie ma dużo a jak wyciągnęłam żeby prac to na dwa wkłady musiałam podzielić i wyprane mam narazie białe, wyschnie to jutro wrzucę resztę. Mama w czym pierzesz ubranka? Ja kupiłam fairy i płyn do prania i płukania. A widziałam że persil też jest bio

Ja wszystko piorę w non bio a teraz mam koncentrat method nie wiem czy masz u siebie taki sklep savers normalnie w innych kosztuje jakieś 6£ a w savers po 1,49 mała butelka jest na 25 pran nie zajmuje dużo miejsca bo to tylko 300 ml płynów nie używam

Hmmm niewidzialam takiego sklepu u mnie albo nigdy nie zwróciłam uwagi. Ja się właśnie zastanawiałem czy w samym proszku prac czy Jescze w płynie do płukania i tak jakoś kupiłam to i to i Ciuszki ładnie pachna

Dziewczyny pytanie glupie jak cholera wozki nowe pierzecie? Czyścicie czy cos jak tak to jak i w czym i czy maxi cosi da sie jakos zdjac pokrowiec i uprac bo poki co są u teściowej i nie wiem kiedy je od niej brac i cos robic. W sumie ani wozek ani nosidlo nie ma kontaktu ze skórą i pewnie bym nie wpadła na to zeby je prac ale moze sie myle bo sie guzik znam a nie chce przez to zeby jakiś wysypek sie nabawily...

Dziewczyny, a ja z innej beczki :) czy warto kupic nawilzacz do powietrza?
Na razie dziecko bedzie spalo z nami w pokoju i sie tak zastanawiam czy moze kupic ten nawilzacz a druga sprawa, raczej CO nie bedziemy uzywac bo bardzo goraco jest nawet jak jest na dworze -10 stopni.

reklama
To chyba nie:) ja narazie kupiłam taki na grzejnik gdzie się wlewa wodę zobaczę co i jak, gdyby coś to. Kupimy taki na prad

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry