reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Mama to lipa. Ja dzisiaj tez szukałam fitelika i chyba znalazłam to co chce oczywiście maxi cosize spiworkiem w komplecie i do tego szukam bazy montowanej na isofix i pasy

Kinia ja go moge wywalić i kupić nowy tyle tylko ze i tak jakbym chciała kupić musiałabym dołożyć gość i mi kasę oddał bez gadania wybrałam i wszystko wyglada ok poczekam ze trzy dni i zobaczę jakby coś to nie ma rady kupie drugi droższy jeszcze muszę kupić bazę isofix bo na pasy już mam w jednym aucie nie mamy isofixa a montowanie pierwszego fotelika bez bazy kosztuje mnie za dużo nerwów

Przez kilka dni nadrobiłam moje zakupy dla córy.

Mam już:

Komodę na jej ubranka, dwa pajace ciepłe, trzy bawełniane 56, 6 body z dł rękawem (głównie 62), 6 par spodenek i czapeczkę :)
Mam też szczoteczkę do włosków, dwa kocyki (gruby i cienki),

No i to co zostało po córce.

Na razie nic więcej nie kupuję. We wrześniu kupię przewijak i wanienkę i kosmetyki i leki.

Prać na razie nie zamierzam bo przesz trzy miesiące nie będzie mi się kurzyło. Wypiorę w październiku wszystko na raz.

reklama
Do góry