reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie no spokojnie. Jak masz to tylko przeglądaj. 5 lat temu był zalecany. Co roku co innego lepsze :) ja nie wymieniam w każdym bądź razie bo po 5 latach sie nic nie wyleglo.

reklama
Dokladnie my tam pewnie miałyśmy byle jakie materace :)) nie było takiego wyboru jak teraz bo to nie zdrowe tamto zdrowe itp

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja mam zawsze materace sprężynowe zawsze mnie te gryki dziwiły ale teraz coś lepszego zamówiłam fotelik przyszedł ładny w kartonie i tak go zostawiłam w pokoju bo nie miałam weny zaglądać ale w końcu sie zmusiłem żeby zobaczyć jak wyglada z baza otwieram a on śmierdzi sikami cały karton ktoś podsikal napisałam do sprzedawcy o co chodzi przeprosił oddał kasę wybrałam pokrowiec i umyłem go zobaczę jak bedzie coś nie tak to go wyrzucę i zamówię nowy ale sie wkurzyłam

Mama nowy? Mi koty zasiedlily sie w koszu od wozka. Stal tak w piwnicy i nie uzywalam go z tydzień. Wystarczyło żeby odznaczyły teren.siersci mnostwo. Ale płakałam ale się dopralo.

Agami zamówiłam nowy gdzieś w transporcie ale to nie kocie siki nie wiadomo czy kierowca po złości nie zrobił czegoś dopralo sie i nie śmierdzi zobaczę czy jak postoi nie zacznie śmierdzieć a już myślałam ze mam z głowy ehhh

reklama
Na ebay kupowałam zła jestem bo w sumie zaplacilam55 a chodZa w sklepie po 130 a ten był już z adapterami i tak mnie pokusiło wyparło sie o nie śmierdzi ale nie wiadomo jak postoi wyszorowalam go i suszy sie na dworze a jeszcze najlepsze to jest to ze stał dwa dni u mojego w biurze bo nie odznaczylam adresu i przywiózł mi go kolega i teraz tak myśle ze może jego pies go obsikał bo on z psem jeździ k@@@a jakbym go odebrała sama to odrazu bym zauważyła ze ze karton jest jakiś mokry a tak to pewnie wysechł bo swą dni stał tam a drugie trzy ten osiołek go mi przywoził moja mądrość w tej ciąży mnie przeraża bo sobie uwaliłem bazę która kupiłam wcześniej a mogłam kupić maxi cosi a ja wzięłam britaxa ehhhh

Do góry