reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie no spokojnie. Jak masz to tylko przeglądaj. 5 lat temu był zalecany. Co roku co innego lepsze :) ja nie wymieniam w każdym bądź razie bo po 5 latach sie nic nie wyleglo.

reklama
Dokladnie my tam pewnie miałyśmy byle jakie materace :)) nie było takiego wyboru jak teraz bo to nie zdrowe tamto zdrowe itp

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja mam zawsze materace sprężynowe zawsze mnie te gryki dziwiły ale teraz coś lepszego zamówiłam fotelik przyszedł ładny w kartonie i tak go zostawiłam w pokoju bo nie miałam weny zaglądać ale w końcu sie zmusiłem żeby zobaczyć jak wyglada z baza otwieram a on śmierdzi sikami cały karton ktoś podsikal napisałam do sprzedawcy o co chodzi przeprosił oddał kasę wybrałam pokrowiec i umyłem go zobaczę jak bedzie coś nie tak to go wyrzucę i zamówię nowy ale sie wkurzyłam

Mama nowy? Mi koty zasiedlily sie w koszu od wozka. Stal tak w piwnicy i nie uzywalam go z tydzień. Wystarczyło żeby odznaczyły teren.siersci mnostwo. Ale płakałam ale się dopralo.

Agami zamówiłam nowy gdzieś w transporcie ale to nie kocie siki nie wiadomo czy kierowca po złości nie zrobił czegoś dopralo sie i nie śmierdzi zobaczę czy jak postoi nie zacznie śmierdzieć a już myślałam ze mam z głowy ehhh

reklama
Na ebay kupowałam zła jestem bo w sumie zaplacilam55 a chodZa w sklepie po 130 a ten był już z adapterami i tak mnie pokusiło wyparło sie o nie śmierdzi ale nie wiadomo jak postoi wyszorowalam go i suszy sie na dworze a jeszcze najlepsze to jest to ze stał dwa dni u mojego w biurze bo nie odznaczylam adresu i przywiózł mi go kolega i teraz tak myśle ze może jego pies go obsikał bo on z psem jeździ k@@@a jakbym go odebrała sama to odrazu bym zauważyła ze ze karton jest jakiś mokry a tak to pewnie wysechł bo swą dni stał tam a drugie trzy ten osiołek go mi przywoził moja mądrość w tej ciąży mnie przeraża bo sobie uwaliłem bazę która kupiłam wcześniej a mogłam kupić maxi cosi a ja wzięłam britaxa ehhhh

Do góry