reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
ja kupilam tez te papmers premium care 2 to wyszlo mi 209 zl za 432 szt. nie wiem czy nie za duzo wzielam w tym rozmiarze ale byly w dobrej cenie i mam juz dwie chetne na odkupienie jakby mi zostaly :)

Ja wczoraj w tesco kupilam karton 2-jek za 64 zl tam sa dwie paczki w srodku nie pamietam po ile pakowane ale cena raczej spoko bo paczka pampersow za 32zl to niezle chyba

Mi schodzilo 14 na dobę. Mój był wyjątkowo wrażliwy. Tylko siknal już był płacz i przerywał jedzenie. to można przeliczyć na ile starczy. W lidlu będzie promocja na pampersy od 2. U nas jest taka giełda niedzielna i tam się wystawiają ze wszystkim w tym pampersy z de dużo taniej. Było dużo taniej niż w sklepach. Obecnie z kartą rossnet też nie jest najgorzej. Ja zawsze przeliczalam cenę jednostkową pieluszki.

Tak pępek nie jest unerwiony i dzieci nie boli a my się z nim pitolimy bo widzimy ranę i klops :) oktanisept uzywalam a odpadł po 5 tyg. Także teoria teoria a ja dalam ciala. Za slabo go tam w środku czyscilam bo przecierz nikt mi nie pokazal. Teraz dam mu tydzien i ma odpasc :)

przyszedł mi materacyk do łózka, pasuje dobrze ale z kolei to prześcieradło z gumka z allegro jakieś za małe na niego, moze po praniu sie skurczylo czy juz takie bylo.

reklama
Z moją kartą 1 Premium Care wychodzą po 0, 6. w lidlu 2 baby dry wychodza po.0, 44. nie wiem jeszcze gdzie kupię jest jeszcze czas. Pewnie w niedzielę wyśle męża na tą giełdę żeby się rozejrzal w cenach.

Do góry