reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Te podkłady z pul można kupić w sklepach medycznych trzeba sprawdzić skład wiem tez ze były w lidlu ja ostatnio kupowałam niwe materace chłopaka i obydwa są zabezpieczone czymś żeby nie zamokły

Z pull to jedynie wkładki na allegro znalazłam i to jakieś pstrokate a ja mam białe staniki gł. Jeszcze do tego usiade. We wrześniu chce już mieć wsio.

Pierwszy większy zakup mam za sobą. Łóżeczko już jest. Teraz czas na wózek hehe ;) Mam nadzieję, że pójdzie mi lepiej niż poprzednio bo wtedy kupiłam dopiero po porodzie

A mi się wydawało ze za wcześnie łóżeczko chce zamowic:) jednak zdecydowałam ze zamówię z końcem sierpnia żeby przyszło we wrześniu. Wózek w sumie zamówimy damy zaliczkę a odbierzymy w październiku.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Super dzieki :). Wlasnie o takim przescieradle pisalam. Pomimo ze mam ich 5 chyba kupie kolejne 3. U nas jest taki lokalny sklep dziecięcy. Spory mają wybór I kartę rabatową.

finkemma pościeli i wkładu nie kupuję na początek, bo przy starszym kołderkę używałam dopiero jak miał ok 10 miesięcy a poduszkę po roku. Dwa komplety pościeli mam jeszcze w domy w świetnym stanie. Wkład dokupię z czasem. Teraz otulacze/śpiworki/kocyki
Łóżeczko takie:
SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

Ostatnia edycja:
reklama
O te prześcieradła tez kupie, chociaz w zestawie z lozkiem bede miala zwykle.

Kleopcia, ladny kolor lozeczka :) Sa wyjmowane szczebelki?

Ostatnia edycja:
Do góry