reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Byłam dziś w tym sklepie Original Marines i faktycznie mieli wyprzedaż starej kolekcji i minus 80%. Udało nam się z mężem powybierać sporo ciuszków troszkę wzięliśmy też takich większych od 3-6miesiecy.

Hej poradzcie umowilam sie dzis z taka dziewczyna z wawy na ogladanie i ew zakup rzeczy po jej blizniakach. Urodzila rok temu. I ma dwa prawie nieuzywane foteliki maxi cosi cabrio fix. Je wezme na pewno bo z tego co wiem są jak nowe i jeszcze na gwarancji. Pewnie gwarancja i tak mi sie skonczy szybko ale mam pewność ze nie przeszly te foteliki nie wiadomo czego i ilu dzieci. Za nie chce 600. Ma tez laktator medeli maxi swing. I w tym temacie sie nie orientuje to chyba dobry laktator? Co sie do kupuje do używanego? I czy takie rzeczy mozna kupowac uzywane. W ogole sie na tym nie znam...

Sylka laktator może być usuwany dokop tylko końcówkę i membranę i butelkę już pisałam o tym tylko nie wi czy akurat tutaj co do fotelików jak masz pewność ze nie brały udziału w wypadku to czemu nie nie pamietam ale chyba te małe nadają sie do użytku do 5 lat a pózniej trzeba zutylizować bo plastik ulega degradacji zreszta na każdym foteliku masz naklejkę z data produkcji ja mam swinga i miałam tez przy bliźniakach a dużo odciagalam i był dla mnie dobry moim zdaniem medela to bardzo dobra firma

Agami nie niszczą sie ale wieczne nie są jak sie kupuje w sklepie to one nie są prosto z linin produkcyjnej i już ileś tam
Maja i nigdy nie ma pewności czy nie uczestniczyły w wypadku a jyz nawet ze tak powiem jak ktoś nam wjedzie w dupę kwalifikuje fotelik do wywalenia

Wlasnie jestem zdania jak mama co do fotelikow. Nie kupiłbym od niewiadomo kogo i to prawda ze maja date przydatnosci. Mialam kupic nowe ale z takiej okazji szkoda przepuscic. A medela wiem ze ma dobre opinie a ten maxi to mozna odciagac z dwoch na raz. Wiec jesli wymiana czesci to niedroga i latwa sprawa to kupie. Dzieki :)

spoko. tez uwazam ze byle bezwypadkowy fotelik z drugiej reki-tylko nigdy nie masz pewnosci.Trzeba liczyc na uczciwosc innych albo odkupic od znajomych.

reklama
Rzadko korzystam z forum przez komputer wiec jestem zdziwiona ze forum wyprawka jest dwukrotnie zalozony i sa wpisy:szok: Nie lepiej to połączyć?

Do góry