reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Nie polecam poscieli feretti.Zeby to dziadostwo wyprasowac to trzeba sie namachac.Dla starszaka kupuje wszystko w yerseju.Miekkie i sie nie gniecie.

reklama
anulka tak podobne, chyba taki juz moj gust, vision jest stosunkowo najlzejszy i bebetto luca, a riko chce zobaczyc na zywo w sklepie.... a reszta funkcji raczej podobna , nie wiem ile riko nano ma wymiar wewnatrz gondoli, tamte maja miedzy 75-77 cm przy samym materacyku... wolalabym jak najwieksza , ale mierze zawsze sama w sklepie, bo wymiary podaja zewnetrzne raczej...
ciezki wybor , obawiam sie rozniez jakosci tych wozkow wolalbym bardziej sprawdzony... wiec tutj przewaga na riko...

a ile przescieradelek kupujecie ? ja znalazlam takie PRZEŚCIERADŁO JERSEY z gumką 120x60 PRZEŚCIERADŁA (5455288339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Moje minky na kocykach wyglada tak. Wsxystkie wygladaja praktycznie tak samo ale ten na gorze na cuensze minki i jest bardziej szorstki. Tzn samo minky w nim ujdzue ale wypelnienie jakby wata a bawelna malo przyjemna i jakby muala sie zaczac kosmacic.. Cena mowi wszystko

Załączniki

• 1438161630106.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 71
Z neta i myślę że wiarygodne bo gondola jest na prawdę dużą w porównania z innymi wózkami

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No ja mam za 11.90 i mogę pow ze nie jest kiepska nawet po praniu bo je pralam juz

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja przescieradelka do lozeczka kupilam w szmateksie zaplacilam po 2 zl mojemu mlodemu kupowalam pk 20 i tez szmaty po kilku kilkunastu praniach a przescieradla maja to do siebie ze czwsto sie je pierze wiec po co kase tracic czy 20 czy 10 czy 2 zl szmata to szmata

reklama
Do góry