reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja mam właśnie gruby zajmie pół walizki:) albo coś kupie xienkiwgo choć ciężko z tym

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Na sam poród laktator nie potrzebny. Dopiero tak na drugą dobę jak dziecko nie ssie czy sa inne problemy. Ja będę przystawiac i się okaże czy trzeba go przywiezc. Ostatnim razem byl potrzebny.

ewel a ja dalej nad wozkiem sie zastanawiam...

zas ochlonelam i kombinuje :(

riko to polska firma, czytalas opinie, widzialas go na zywo ? ja myslalam ze go widzialam a to byl adbor nano-znalazlam ulotke..

pochodze zobacze moze bedzie u mnie w sklepie by sobie go zobaczyc..

na camarelo sie wkurzam, bo nigdzie nie moge znalezc opinii, ani chociazby filmiku na ytobe, jest ladny, ale boje sie ze glownie na to "polecialam " i sama nie wiem....

ale jestem niezecydowana, nie wiedzialam, ze wybor wozka bedzie taki ciezki :(

Ja riko widziałam na żywo podoba mi się w nim to ze jest duża gondola ogólnie ładne wykonanie porządne koła łatwo się prowadzi. Znajoma która go ma polecala za to przed nim przy córce miała mutsy transporter i odradzala bo nie ma w nim wielu rzeczy nawet w gondoli nie da się podnieść oparcia trochę jak. W riko czy w spacerowce zmieniać kierunek jazdy i gondola malusia.
Chce tylko żeby mój mąż zobaczył go na żywo i się przymierzyl do prowadzenia :) ale jesteśmy przekonani na 99% można do niego kupić adaptery maxi cosi bo np my nie chcemy fotelika do riko tylko maxi cosi.

Riko nano i brano to jedne z wozeczkow ktore bralam pod uwage. Gondolka bez zarzutow duza i ogolnie ma wszystko to czegi potrzeba jednak spacerowka niestety mnie zniechecila do zakupu.. Nie jednem mega estetka/ pedantka ale folia na podnozku i na barierce kompletnie mnie zniechecila :( widze sporo osob z tym wozeczkiem po moim miescie chodzi wiec chyba ogolnie sie sprawdza. Dziewczyny jesli szukacie wozka typu riko nano to zerknijcie sobie na wozeczki adamexa np. Barletta czy pajero. Mi sie podobaly i gdyby moj moz nie zgodzil sie na wozek ktory finalnie kupilismy to kupilibysmy wlasnie ktorys z adamexa ;)

Kasz ja i tak planuje spacerówke używać do jakiegoś roku małej a potem sprzedać wózek i kupić inny tzn sama spacerówke lżejsza. A folia mi nie przeszkadza na podnozku ani na barierce wygląd wyglądem ale myślę że to praktyczne dla mnie wózek musi spełniać okresolen funkcje i riko je spełnia.
Zerkne jeszcze na te które podajesz :) pewnie może coś fajniejszego

Patrze ale nie zachwycają mnie jak riko:) w sumie spacerówka różni się tylko brakiem folii a gondola juz ciut inne ma wykonanie nie wiem no podoba mi się nano i chyba zostanie:-)

reklama
Jak szukalam wozka to dla mnie zaleta byla folia na raczce i podnozku bo te elementy po paru spacerkach byly by do szorowania. Od butow bardzo by sie brudzilo i od biszkopcikowych raczek uchwyt tez . Naszczescie udslo mi sie znalesc estetyczniejsze rozwiazanie bo raczka calkowicie plastikkwa a podnozek z ego skory. Riko nano tez bralam pod uwage.

Ostatnia edycja:
Do góry