reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych pociech

Kasia nam tez w szkole rodzenia polecali Purelan,ale też Maltan-jest tańszy,też wydajny i też nie trzeba go zmywać.Moje koleżanki mamusie polecaly mi też Bepanthen i Dermopanthen,ale mnie sie wydaje że każdemu co innego pomaga.wiec trzeba próbować:tak:

reklama
Widze nowy temat :tak:
Nam w szkole rodzenia położna mówiła, żeby smarować brodawki swoim własnym mlekiem (tak jak napisała Magda) ale jeśli to nie pomoże to wtedy polecała maść Bepanthen :tak: zaznaczyła tylko że nie krem ale maść! :-D

A co do kąpieli to mówiła że najlepiej do wody dolać troche oliwki :tak:

Nam najlepiej sprawdziło się do kąpania Balneum Hermal, może nie jest jakieś tanie , ale wydajne i naprawdę świetne, po tym nie trzeba juz żadnej oliwki , a dziecko ma super skórę .

Ja myśle, ze każda z nas musi sama zobaczyć co bedzie jej najbardziej odpowiadało i na brodawki i do kąpieli :tak: tak samo jest z pieluchami i wszystkimi innymi kosmetykami dla bobasów ;-)

Ja się tyle naczytałam dobrego o Oilatum że już mam tylko właśnie nie byłam pewna czy potrzebne jest jakieś mydełko - teraz już wiem że muszę coś kupić:-D, podobnie jak Ola mam trochę kosmetyków Mustelli, mają naprawdę fajną oliwkę do masażu:tak:

Kira ja wlasnie kupilam ten Bephanten bo slyszalam dobre opinie,nawet dziewczyny na BB go polecały:tak:

li_monka ale jak uzywasz oilatum to juz nie trzeba pozniej stosowac oliwki

reklama
Do góry