reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
dzięki za stronki, mamy dostac łożeczko od zanjomych ale teraz niewiadomo czy to pewne wiec zastanawiam sie nad łożeczkiem turystycznym co o tym myslicie czy jest bezpieczne dla dziecka?

Kupiłam dzisiaj grubą ceratkę - na wierzchu frotte pod spodem ceratka. Jak skarbek będzie spał ze mną w łóżeczku to podłożę:-)
Na allegro widziałam pieluchceratki

Hej a ja własnie zamówiłam łożeczko turystyczne z przewijakiem i lampką,
mam nadzieje ze bedzie dobre i ze niebede musiała zamawiać łożeczka normalnego.

A ja kupiłam maluchowi 2pak body dł. rękaw i 2 czapeczki w H&M. Polecam te sklepy bo ciuszki dziecęce są doskonałej jakości!

A ja polecam EARLY DAYS:-). Dobre gatunkowo 7 szt body za 51zł ( na allegro oczywiście):tak:

reklama
Zapomniałam napisać że moje łóżeczko już przyszło (zamówiłam w promocji za 300 zł łóżeczko z materacem i szuflada na drobiazki, plus w gratisie 2 elementowa pościel). Jeszcze łóżeczka nie rozkładaliśmy, bo nie wiemy gdzie będziemy mieszkać ;-) , narazie jest rozpakowane i się "wietrzy"​

Do góry