reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
Oto moje ostatnie zakupy - wszystko po promocji kupione w sklepach.:-)
rysunek1cl4.jpg

rysunek2eu3.jpg

rysunek3xl2.jpg

rysunek4mv4.jpg

rysunek5yu0.jpg

Swietne ciuszki, Kira i Mrozik, jak bede w Polsce tez znajde cos dla mojego bobo:tak:
Tylko martwie sie , bo my pokupowalismy wiecej ciuszkow w rozmiarze 56, moga byc albo za male albo starczyc na niedlugo:-(, niedawno sie dowiedzialam ze dla bobo noworodka powinno sie przynajmniej na 3 miesiac ciuszki kupowac, bo nie wiadomo jaki duzy sie urodzi a i z nowymi zakupami odrazu nie trzeba bedzie szalec, hmmm...

Ja Ola kupuję na 52 po 2 sztuki z każdej rzeczy, na 62 tak samo i po jednej na 68. Część rzeczy pewnie jeszcze dostanie bobo w prezencie, więc nie ma co przesadzać z iloscią.
W sklepach udało mi sie dostać tańsze rzeczy niż na allegro sprzedaja. Ale szukałam promocji, wyprzedaży itp

Ja w ogóle nie bede kupować na 52,kupie tylko cos na 58-narazie mam komplecik (kaftanik i dlugie body) a reszte kupie na 62,uwazam ze tych mniejszych w ogole nie wykorzystam:tak:

A ja dzisiaj kupiłam chustę nosidło - własciwie to szwagierka zasponsorowała zakup :-)
Chciałam Wam wstawic stronke ale nie mogę :-(
W każdym razie na allegro chusta CARRYCOT INFANT

Madziara - fajny zakup, już coś o tej chuście pisałyśmy. Jak juz bedziesz ją miała w rękach to napisz coś wiecej. Ja tez się nosze z zamiarem takiego zakupu, ale zaczekam jeszcze, może mnie tez ktoś przysponsoruje ;-)

Ja dzisiaj zamówiłam łóżeczko i pościel za chwilkę też zamówię :tak:. Wydaje mi się że dobre ceny znalazłam i się zdecydowałam:cool2:

Hej śliczne ubranka, przysłali mi leżaczek link wsawiłam wyżej naprawde polecam świetny!!!
ja z zakupami rusze moze w przyszłym tygodniu!!

reklama
Do góry