reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych pociech

tomola:no wlasnie ja tez ostatnio trafilam na ten komplet z quelle . podoba mi sie ale tez nieiwem jak to z nimi jest ;p jak narazie mamy spodnie takie grube ocieplane ale nie nieprzemakajace (w tamtym roku dostalismy rozmiar 86 :))

ewelia dzieki za wyjasnienie. porostu sie zdziwilam bo wszystkie zabawki z ktorymi mialam stycznosc byly glosniejsze :) i dobrze ze to takie ciche , przynajmniej rodzicom nie prrzeszkadza ( od co niektorych piszczakow to oszalec mozna)

reklama
mrowka - dokladnie, ja te glosne to zawsze zaklejam glosnik tasma klejaca:-D

tomola - ten kombinezon quelle bardzo fajny, a ty go widzialas na oczy to napisz czy jest gruby? czy tylko taka kurteczka z podszewka? Ja tez bym nie chciala kupowac drogiego ale z drugiej strony to nie chce tez kupowac dwoch, bo moja bratowa kupila synkowi zwykle spodnie ortalionowe (zwykle znaczy nie firmowe) - zaplacila za nie 60 zl i sie darly przy kazdym upadku dziecka takze w polowie zimy musiala kupic drugie. A prawda jest taka ze te ubranka dla dzieci sa bardzo drogie zwlaszcza te zimowe

Dzieki za linki. :tak:

Jeżeli chodzi o kombinezon to jaj już się wypowiadałam i przymierzam się do kupna z Wójcika lub Cocodrillo.Maja super rzeczy.W zeszłym roku Alunia miała kombinezon z Wójcika i byłam bardzo zadowolona był drogi bo kosztował jakieś 150zł ale warto było bo z super materiałów oprócz tego że był piękny to jeszcze oddychający dlatego nie było mowy o poceniu się.
Jeśli chodzi o quelle to ja nie mam przekonania.Kupiłam tam kiedyś sweterek dla siebie i był koszmarny.Słyszałam że trafiają się fajne rzeczy ale niestety nie wszystkie.

tomola - moja Wiki ma podobny (inna firma) i uwielbia go. Ma go juz jakieś pół roku i jest trochę podniszczony, ale ciągle lubi sie przy nim bawić.
ewelia - zgadzam się z aneta w kwestii kombinezonu. Nie lubię kupowac kota w worku.

Ja co do Quelle też nie mam przekonania bo ja nie lubię zamawiać czegoś czego nie dotknę a kombinezon też już kupiłam, używany od dziewczyny z BB :-) na wątku "sprzedam" podjechałam do niej i sobie pooglądałam ciuszki i wzięłam od razu więcej rzeczy :-)
tomola przy tym stoliku dziecko klęczy czy stoi? bo ta wysokość to mi nic nie mówi...

Ja do Quelle,Bon Prix i innych katalogów wysyłkowych zaufania nie mam:no:moze i te ciuchy fajnie wyglądaja ale ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia chociaz powiem ze ten kombinezon wyglada fajnie:-p
Kombinezon pewnie bede kupowala uzywany-szczerze-szkoda mi 150 i wiecej zł na kombinezon na jeden sezon:tak:
Tomola-stoliczek super:-)tez sie nad nim zastanawialam ale w koncu zrezygnowalismy
Kupilismy dla Adasia buciki jesienne w Deichmannie skórkowe za 39 zł-fajniusie są;-)

No to co do tych ubran z gazet tylko mnie utwierdzilyscie w przekonaniu ze lepiej nie, ja tam nigdy nic nie zamawialam i tez wlasnie jak nie zoabcze, nie dotkne to wole nie kupowac.

Kozica SZymcio przy tym i stoi i kleczy i siedzi na dywanie, a nawet ostatni probowal na to wejsc :-) Teraz maly spi, ale jak nei zapomne to potem zrobie zdjecie jak on przy tym bedzie to zoabczysz dokad to siega.

Kira-pochwal się bucikami.

Ja w sobotę byłam na dużych zakupach ale butów Aluni nie kupiłam z tych które mi się podobały nie było rozmiaru.

Ostatnia edycja:
kurcze i jak bede musiala kupic Julkowej buciki jesienne . ostatnio kupilam jej adidaski za 29 w boti (byla przcena 50-70%) . jak znam szczescie to na tej wielkie stopy nie znajde nic fajnego , pozatym ma dosyc szeroka stope i wysokie podbicie ;/

reklama
A ja wczoraj byłam w CCC i miałam kupic tylko obuwie dla Maciusia a wyszłam z dwoma parami paputków dla Olki pokarze wam jakie kupiłam . To chyba jakaś nowa kolekcja papcie są prześliczne nigdzie indziej takowych nie widziałam . Wziełam jej jedne wyższe jak juz bedzie chłodniej na dworze. A teraz nie chce skłamać ale chyba w ciemniejszych tonacjach dla chłopców tez były i oczywiscie inne wzory. Paputki kosztowłay 14.99 a te wyzsze 19.99. Zauwazyłam że nawet Olce super się chodzi w tych papciach bo dotąc miała Zetpola i troszkę ją obcierały przy kostkach.

Załączniki

• DSCF6751.jpg
    DSCF6751.jpg
    657,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF6750.jpg
    DSCF6750.jpg
    563,2 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF6749.jpg
    DSCF6749.jpg
    518,9 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF6748.jpg
    DSCF6748.jpg