reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

Mi też powtarzają nie kupuj dużo bo dziecko rośnie i nie założysz połowy tego co kupisz :-)wiec pokupie po kilka na 56 rzeczy i reszte większe juz ;)

Wózek sobie głeboki już uparzyłam i łóżeczko ;)

reklama
Mi też powtarzają nie kupuj dużo bo dziecko rośnie i nie założysz połowy tego co kupisz :-)wiec pokupie po kilka na 56 rzeczy i reszte większe juz ;)

Wózek sobie głeboki już uparzyłam i łóżeczko ;)

i maja racje ze cie powstrzymuja :)

szkoda pieniedzy a naprawde polowy nie zalozysz takiemu maluszkowi duzo nie potrzeba bo nie brudzi tez non stop gorzej bedzie jak zacznie jadac deserki, obiadki wtedy wszystko na ubrankach
Ja z ubrankami tak szalalam ze teraz piecioraczki mialabym w co ubrac a takich malutkich ubranek nie sprzeda sie pozniej nawet jesli sa nowe z metkami

Js swojej Julce nakupilam bluzeczek , bodziakow na zime a polowy z tego nie wykorzystalam leza z metkami ciagle chodzi w tych samych bo czyste w domu przebieramy sie w inne ciuszki

dokładnie sasanka ja przy pierwszej ciąży tez szalałam, kupiłam mnóstwo ciuszków, jakiś sukienusiek, w ogóle bez sensu:-D większość miała tylko raz na sobie albo i wcale, bo szybko takie dziecko wyrasta, ale rozumiem szaleństwo pierwszych mam bo sama tak robiłam:-) to wszystko takie malusie i śliczniutkie:rofl2:
teraz czekam na pleć, ciuszków dla dziewczynki mam mnóstwo a jak będzie chłopak to od siostry dostane, wiec zbytnio szaleć nie będę
ja tez nigdy nie używałam kaftaników (podwijają się) i śpiochów tez nie, nie podobają mi się w ogóle, jedynie bodziaki i pajace były w użyciu:tak:

Ja kupie z 5 kaftaników i 5 spioszków. kilka pajacy na 56 i 62 ;) bodziaki z długim i półspiochy ;) Rajtuski jakieś pewnie jakiś dresik sweterek bluzę ;)

Ja tez tylko body i pajacyki, a jak bylo cieplej to body na dlugi i polspiochy. Co do ilosci ubranek, to ja body i pajacyki dokupowalam, bo Julus Przez pierwsze 2-3 miesiace osikiwal mi (jakos bokiem lecialo, ze mial mokre plecki, moze zle ubieralam pieluche?) i jak przepralam to nie zdazalo wysychac wiec dokupilam i teraz mam duzo :)

O tak, body na długi i półśpiochy abo takie cudne maleńkie bawełniane spodenki skarpetusie mikroskopijne hihihi.

sasanka tez uważam ,ze body z H&M są super- nie do zdarcia.

Ja tez tylko body i pajacyki, a jak bylo cieplej to body na dlugi i polspiochy. Co do ilosci ubranek, to ja body i pajacyki dokupowalam, bo Julus Przez pierwsze 2-3 miesiace osikiwal mi (jakos bokiem lecialo, ze mial mokre plecki, moze zle ubieralam pieluche?) i jak przepralam to nie zdazalo wysychac wiec dokupilam i teraz mam duzo :)

chlopcy tak wlasnie dziwnie sikaja :) hehehe i nie jestes pierwsza ktotra tak pisze ze wylatywalo bokiem

reklama
e-stera, no ja siusiaka "kierowalam" jak trzeba, ale i tak byly wpadki, no nie wiem, moze zly rozmiar pieluszek czy co.. na szczescie to bylo przejsciowe :)

Do góry