reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Niestety gondola robi sie za mala wiec trzeba sie przerzucic na wygodny wozek Ta spacerowka rozklada sie do lezenia na plasko wiec nie ma sie czym przejmowac Wozek extra leciutki, szybki do skladania i najlepszy jakim jezdzilam a przy Laurze juz przetestowalam wiec jestem przeszczesliwa ze go mam Z Laura mialam brazowo rozowy wiec Ethana w roz nie wsadze i dlatego kupilam nowy
anka26_x_07
Mama Laury :)
Maclaren Techno XLR
truskafffka
Fanka BB :)
super fura :-)
ja Amelię też za jakiś czas -może za miesiąc-będę przerzucać do spacerówki, a to dlatego, że panienka jak się obudzi na spacerze to nie bardzo chce leżeć w gondoli i już miałam dwa razy akcję że wracałam z nią na rękach i wózek pchałam a w spacerówce to jednak dzieciak więcej widzi świata i myślę że jej się bardziej spodoba
ja Amelię też za jakiś czas -może za miesiąc-będę przerzucać do spacerówki, a to dlatego, że panienka jak się obudzi na spacerze to nie bardzo chce leżeć w gondoli i już miałam dwa razy akcję że wracałam z nią na rękach i wózek pchałam a w spacerówce to jednak dzieciak więcej widzi świata i myślę że jej się bardziej spodoba
reklama