reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

Mi też powtarzają nie kupuj dużo bo dziecko rośnie i nie założysz połowy tego co kupisz :-)wiec pokupie po kilka na 56 rzeczy i reszte większe juz ;)

Wózek sobie głeboki już uparzyłam i łóżeczko ;)

reklama
Mi też powtarzają nie kupuj dużo bo dziecko rośnie i nie założysz połowy tego co kupisz :-)wiec pokupie po kilka na 56 rzeczy i reszte większe juz ;)

Wózek sobie głeboki już uparzyłam i łóżeczko ;)

i maja racje ze cie powstrzymuja :)

szkoda pieniedzy a naprawde polowy nie zalozysz takiemu maluszkowi duzo nie potrzeba bo nie brudzi tez non stop gorzej bedzie jak zacznie jadac deserki, obiadki wtedy wszystko na ubrankach
Ja z ubrankami tak szalalam ze teraz piecioraczki mialabym w co ubrac a takich malutkich ubranek nie sprzeda sie pozniej nawet jesli sa nowe z metkami

Js swojej Julce nakupilam bluzeczek , bodziakow na zime a polowy z tego nie wykorzystalam leza z metkami ciagle chodzi w tych samych bo czyste w domu przebieramy sie w inne ciuszki

dokładnie sasanka ja przy pierwszej ciąży tez szalałam, kupiłam mnóstwo ciuszków, jakiś sukienusiek, w ogóle bez sensu:-D większość miała tylko raz na sobie albo i wcale, bo szybko takie dziecko wyrasta, ale rozumiem szaleństwo pierwszych mam bo sama tak robiłam:-) to wszystko takie malusie i śliczniutkie:rofl2:
teraz czekam na pleć, ciuszków dla dziewczynki mam mnóstwo a jak będzie chłopak to od siostry dostane, wiec zbytnio szaleć nie będę
ja tez nigdy nie używałam kaftaników (podwijają się) i śpiochów tez nie, nie podobają mi się w ogóle, jedynie bodziaki i pajace były w użyciu:tak:

Ja kupie z 5 kaftaników i 5 spioszków. kilka pajacy na 56 i 62 ;) bodziaki z długim i półspiochy ;) Rajtuski jakieś pewnie jakiś dresik sweterek bluzę ;)

Ja tez tylko body i pajacyki, a jak bylo cieplej to body na dlugi i polspiochy. Co do ilosci ubranek, to ja body i pajacyki dokupowalam, bo Julus Przez pierwsze 2-3 miesiace osikiwal mi (jakos bokiem lecialo, ze mial mokre plecki, moze zle ubieralam pieluche?) i jak przepralam to nie zdazalo wysychac wiec dokupilam i teraz mam duzo :)

O tak, body na długi i półśpiochy abo takie cudne maleńkie bawełniane spodenki skarpetusie mikroskopijne hihihi.

sasanka tez uważam ,ze body z H&M są super- nie do zdarcia.

Ja tez tylko body i pajacyki, a jak bylo cieplej to body na dlugi i polspiochy. Co do ilosci ubranek, to ja body i pajacyki dokupowalam, bo Julus Przez pierwsze 2-3 miesiace osikiwal mi (jakos bokiem lecialo, ze mial mokre plecki, moze zle ubieralam pieluche?) i jak przepralam to nie zdazalo wysychac wiec dokupilam i teraz mam duzo :)

chlopcy tak wlasnie dziwnie sikaja :) hehehe i nie jestes pierwsza ktotra tak pisze ze wylatywalo bokiem

reklama
e-stera, no ja siusiaka "kierowalam" jak trzeba, ale i tak byly wpadki, no nie wiem, moze zly rozmiar pieluszek czy co.. na szczescie to bylo przejsciowe :)

Do góry