reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

Gniesia ja swoją goliłam na łyso dwa razy :-D:-D:-D Nie wiem czy pomogło czy geny ale ma długie i gęste.

sunshine79 będziesz miała dużo kandydatek na synową :-D:-)

Asiulka- traktor super :-D Mój mąż jest fanem traktorków i pomimo że mamy córkę w śród jej zabawek są też traktorki:cool: :-D

reklama
Gniesia no no, ale fajna grzywka urosła! To ciekawe, że na bokach jej nie chcą rosnąć, u nas wlaśnie boki i tył rosly najszybciej, ale też nie mam achów, bo ma na razie piórka. Nie to co Lenka Polis :-) Ale i tak jej ciągle muszę podcinać, bo nie chce nosić ani spineczek, ani frotek.
Sunshine, ale słodziak na tym pierwszym zdjęciu. Taki śliczniutki, że mógłby robić za dziewczynkę :-) Kurcze, ale jesteś odważna z tą gołą głową, ja odkąd mała zachorowala na zapalenie ucha, to sprawdzam czy czapka dobrze przylega do główki.
Asiulka Ale wypasiony prezent, widać, ze Wojtusiowi przypadł do gustu.

Ostatnia edycja:
delfin_ona a ty kiedy wrzucisz pare fotek coreczki ? czytalam na glownym watku ze jestes zakochana w niej, ja w Danielu tez :-) dodam , ze szutke chodzenia na obcasach juz ma opanowana i wie jak uzywac pedzli do makijazu...chyba coreczki mi potrzeba teraz :laugh2::laugh2::laugh2:
zalaczam jeszcze jedno zdjecie.

Załączniki

• 005.jpg
    005.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 168
Dzisiejszy spacerek

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 149
  • image.jpg
    image.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 155
  • image.jpg
    image.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 147
  • image.jpg
    image.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 157
  • image.jpg
    image.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 154
Ostatnia edycja:
Mam 2 latka:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 158
  • image.jpg
    image.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 158
  • image.jpg
    image.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 156
  • image.jpg
    image.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 161
Aktualne

buziaczek.jpg

cacy.jpg

DSCN1836.jpg

Robione jakiś czas temu
jaka duzia jestes.jpg

Święta w PL, Lena z chrzestnym ;-)
duze dzieci.jpg
z (pra) dziadzią :)
dziadzia i lena.jpg
My :p
792_314749135301388_361043527_n.jpg

Lenka

598520_311917888917846_1163657594_n.jpg

74778_311917975584504_1450604831_n.jpg

Nadrobiłam Was :-D

Ostatnia edycja:
Ale duzo fajnych fotek! Delfin_Ona ale fajna niunia fajnie bawi się z psem i jakie ma gęste włoski! U mojej to nadal takie piórka, których nie daje sobie czesać i podpinać. Majuska,gniesia ale super dzieciaczki!

Moja dwulatka:
DSC_1918.JPG
DSC_1973.JPG

DSC_1998.JPG
DSC_1954.JPG

DSC_2135.JPG

A to urodzinowy tort własnej roboty:
DSC_1952.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry