reklama
e-stera
Fan(ka)
Mnie właśnie kilka osób odradziło x-landera............a Mutsy chce taki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: URBANRIDER Mutsy wózek głęboko- spacerowy
Jeździłam takim i super- nie chcę skrętnych samych przednich kół-po śniegu katastrofa-nawet jak są zablokowane
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: URBANRIDER Mutsy wózek głęboko- spacerowy
Jeździłam takim i super- nie chcę skrętnych samych przednich kół-po śniegu katastrofa-nawet jak są zablokowane
MagdaP3011
Fanka BB :)
e-stera nie wiem jak inne dziewczyny ale ja byłam bardzo zadowolona ze skretnych kół. Tą zimę przeżyłam na wsi bo przeprowadzilismy się do mojego domu rodzinnego a że odśnieżanie tu wygląda jak wygląda to wózek przetestowałam maksymalnie, Nie blokowałam kół bo obrotowe fajnie sie sprawdzały, chyba że było bardzo dużo śniegu to blokowałam na chwile i było ok. Wydaje mi się, że to już nie ma większego znaczenia jakim wózkiem jedziesz, po śniegu i tak jest ciężko. Kiedy mieszkałam na blokach musiałam zwieźć mała z pierwszego pietra wózek świetnie "schodził" ze mna po schodach. No i jest regulacja na pasach a to jest rewelacyjna sprawa. Lena skonczyła 4 mies. i była już w spacerówce bo mogłam sobie ustawic jak tylko chciałam. Koleżanka miała wozek z TAKO i mimo że jej syn był o 3 mies. starszy od lenki to nie dawał rady siedziec bo wózek był jakoś dziwnie wyprofilowany. Jedyny minus x landera jest taki że nie ma możliwości odwrócenia spacerówki przodem do matki (wiecie o co chodzi)
Szczebiotka
My też już wózek mamy, ja zwracałam przede wszystkim uwagę aby gondola była duża (teraz jeszcze bardziej się przyda) i zależało mi aby spacerówkę można ustawiać też przodem mnie, co było rewelacyjnym rozwiązaniem bo Szczepcio już w wieku 5miesięcy siedział i w głębokim się buntował a spacerówkę uwielbiał tylko trochę bał się jeździć przodem
Wózek wygląda dokładnie tak
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline (4w1) kolekcja 2012 - wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + torba pielęgnacyjna GRATIS
Muszę przyznać, że ten koszyk to rewelacyjna sprawa, my też kupiliśmy trochę w ostatniej chwili i używany ale był super, bo na górze łóżeczko a na dole w koszyku, za to leżaczek/bujeczek u nas jakieś wielkiej kariery nie zrobił i służył bardzo krótko bo tak do 3 miesiąca to maluszkowi było wygodniej w koszyku a zanim skończył 6 to już się niebezpiecznie wychylał
Teraz z większych zakupów właściwie kołyska tylko, bo Szczepka jeszcze w łóżeczku zostawimy, i chce kupić coś takiego Buy your Ewan the Dream Sheep reviews from Kiddicare Sleepy Time | Online baby shop | Nursery Equipment
słyszałam same pozytywne opinie, a nauczona własnym doświadczeniem, drugiego maluszka będę starała się szybko przyzwyczaić do samotnego zasypiania bo ze Szczepkiem do dziś muszę siedzieć, no i chustę jak już pisałam, bo nosidełko super się sprawdziło ale tak w okolicy 3-4miesiąca
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline (4w1) kolekcja 2012 - wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + torba pielęgnacyjna GRATIS
Muszę przyznać, że ten koszyk to rewelacyjna sprawa, my też kupiliśmy trochę w ostatniej chwili i używany ale był super, bo na górze łóżeczko a na dole w koszyku, za to leżaczek/bujeczek u nas jakieś wielkiej kariery nie zrobił i służył bardzo krótko bo tak do 3 miesiąca to maluszkowi było wygodniej w koszyku a zanim skończył 6 to już się niebezpiecznie wychylał
Teraz z większych zakupów właściwie kołyska tylko, bo Szczepka jeszcze w łóżeczku zostawimy, i chce kupić coś takiego Buy your Ewan the Dream Sheep reviews from Kiddicare Sleepy Time | Online baby shop | Nursery Equipment
słyszałam same pozytywne opinie, a nauczona własnym doświadczeniem, drugiego maluszka będę starała się szybko przyzwyczaić do samotnego zasypiania bo ze Szczepkiem do dziś muszę siedzieć, no i chustę jak już pisałam, bo nosidełko super się sprawdziło ale tak w okolicy 3-4miesiąca
MagdaP3011
My też już wózek mamy, ja zwracałam przede wszystkim uwagę aby gondola była duża (teraz jeszcze bardziej się przyda) i zależało mi aby spacerówkę można ustawiać też przodem mnie, co było rewelacyjnym rozwiązaniem bo Szczepcio już w wieku 5miesięcy siedział i w głębokim się buntował a spacerówkę uwielbiał tylko trochę bał się jeździć przodem
wózek świetny!! strasznie się mi podoba a ja patrze cały czas na łóżeczka, może trafi sie jakaś fajna okazja nie wiem tylko czy kupowac nowe czy uzywane... w sumie więcej dzieci nie planuję więc czy ma sens płacic za nowe??...
e-stera
Fan(ka)
Ja miałam skrętne koła w pierwszym wózku i było to fajne-ale w tym mutsy tylna oś jest skretna-tylko same koła się nie skrecają ale takjaby połowa dołu więc super.
A w X-landerze jak jest z siedziskiem?Bo dużo osób się skraży że muszą podkladać poduszkę pod plecy , bo oparcie się zapada i nawet klientka w sklepie mi odradzała-gondola mówiła ze super a spacerówka to porażka
A i oczywiście za używanymi się rozglądam- to bardzo dobre wozki i używane wyglądają jak nowe.
Łóżeczko mam po synku-teraz na nim śpi bo ja mam te większe, z którego robi się tapczanik(70x140).Latem kupimy małemu taka antresolę ze spaniem na górze a pod spodem będzie miał kącik do zabawy- biurko a łóżeczko będzie dla bobolinka.
Takie coś dla synka
http://allegro.pl/ikea-tromso-lozko-pietrowe-antresola-i2233273023.html
A w X-landerze jak jest z siedziskiem?Bo dużo osób się skraży że muszą podkladać poduszkę pod plecy , bo oparcie się zapada i nawet klientka w sklepie mi odradzała-gondola mówiła ze super a spacerówka to porażka
A i oczywiście za używanymi się rozglądam- to bardzo dobre wozki i używane wyglądają jak nowe.
Łóżeczko mam po synku-teraz na nim śpi bo ja mam te większe, z którego robi się tapczanik(70x140).Latem kupimy małemu taka antresolę ze spaniem na górze a pod spodem będzie miał kącik do zabawy- biurko a łóżeczko będzie dla bobolinka.
Takie coś dla synka
http://allegro.pl/ikea-tromso-lozko-pietrowe-antresola-i2233273023.html
Ostatnia edycja:
MagdaP3011
Ja miałam skrętne koła w pierwszym wózku i było to fajne-ale w tym mutsy tylna oś jest skretna-tylko same koła się nie skrecają ale takjaby połowa dołu więc super.
Takie coś dla synka
IKEA TROMSO ŁÓŻKO PIĘTROWE ANTRESOLA (2233273023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie wiem tak do konca co masz na mysli mówiąc że się zapada nie idzie go dac na maxa pionowo ale to raczej jego zaleta a nie wada. Moja Lena ma teraz 2 lata i 4 miesiące i nadal w nim jezdzi, nie przeszkadza jej to z tego co widze nigdy nie wsadzałam jej poduszki za plecki.
Andzia19
Fajne wózeczki ;P Ja musze kupic ;P bo jak to mój powiedział jego pierwsze dziecko nie bedzie miało rzeczy używanych ;p I tak juz ogadałam wózki i myśle nad jakimś z dużą gondolą bo jednak na zimowe spacerki nie zbedna wieksza zeby dziecko miało luz jak włoże je jeszcze w śpiworku
Elzu
e-stera, a dlaczego odradzaly z-ladnera? Co z nim nie tak?
Magda, teoretycznie nie powinno sie sadzac do spacerowki dziecka ktore jeszcze nie umie siedziec, bo to szkodzi na kregoslup.
My nie mamy opcji przekladania raczki - a by sie kilka razy przydala, szczegolnie jak swieci slonce - czasami parasolka nie da sie tak ustawic zeby nie razilo.. a mozna by przelozyc raczke i po problemie..
Magda, teoretycznie nie powinno sie sadzac do spacerowki dziecka ktore jeszcze nie umie siedziec, bo to szkodzi na kregoslup.
My nie mamy opcji przekladania raczki - a by sie kilka razy przydala, szczegolnie jak swieci slonce - czasami parasolka nie da sie tak ustawic zeby nie razilo.. a mozna by przelozyc raczke i po problemie..
reklama
ulala
Szwagierka ma mutsy urbana koła niby ok tylnia oś skretna hmm ale nie jest zwrotny tak w miejscu jak ten z pzednimi ruchomymi po drugie jazda do tyłu ze skretna osią to tragedia a przy piewszym dziecku miałam przekladana raczke duże kola a nie skrętne i bardzo z tego powodu narzekałam więc tym razem musi byc bardzo zwrotny a co do zimy to jakos nie adzo siebie widze na wielkich wyprawach z tak maleńkim dzieckiem na taras i wracam zaraz