reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

Są organizowane "kursy/spotkania" wiązania chust, więc spokojnie można się nauczyć. Ja nosiłam Tomka często, a nawet bardzo często i nie miałam później żadnego problemu typu on chce byc cały czas na rękach. Jak tylko zaczął chodzić (11mc) to nie było mowy o noszeniu :-) Co do x-landera to ja z czystym sumieniem polecam, do jego wad można zaliczyć brak możliwości odwrócenia spacerówki (nowe modele juz mają taką mozliwość) i ciężar, więc raczej odpada dla osób mieszkających na 4 p w kamienicy bez windy. Ale do domku, spcerów po lesie zdecydowanie polecam :-)

reklama
Są organizowane "kursy/spotkania" wiązania chust, więc spokojnie można się nauczyć. Ja nosiłam Tomka często, a nawet bardzo często i nie miałam później żadnego problemu typu on chce byc cały czas na rękach. Jak tylko zaczął chodzić (11mc) to nie było mowy o noszeniu :-) Co do x-landera to ja z czystym sumieniem polecam, do jego wad można zaliczyć brak możliwości odwrócenia spacerówki (nowe modele juz mają taką mozliwość) i ciężar, więc raczej odpada dla osób mieszkających na 4 p w kamienicy bez windy. Ale do domku, spcerów po lesie zdecydowanie polecam :-)

faktycznie jest mozliwosc odwrocenia spacerówki w nowych modelach?? a nie wiesz od ktorego modelu jest ta mozliwosc??

z chusta wiązanie na prawde banalne - z każdą chusta jest instrukcja i szybko można się nauczyć...
można też pomyśleć o nosidłach ergonomicznych ale one strasznie drogieee

Często Was czytam, ale jakoś nigdy nie mam odwagi napisać. Ale dziś postanowiłam pochwalić się co ostatnio udało mi się upolować w lumpku dla fasolki choć jeszcze nie znamy płci bo jest zdecydowanie za wcześnie jakoś nie mogłam się powstrzymać :) Za całe 3 złote a nówki sztuki:)
DSCN5337.jpgDSCN5338.jpg

reklama
aaaa takie pierdółki na początek:)
zestaw do manicure/pedicure dla maluszka:p
pieluchy tetrowe
pieluchy flanelowe
termometr do wody
2 pieluchy z ceratką
szczotkę do mycia butelek i smoczkow
łapki niedrapki
kocyk z żyrafą
krem na odparzenia