reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

ja np lezaczek bujaczek zakupilam ... ale nie jestem zadowolona bo moje dziecko przez to lubi sie bujac na kszeselkach .... jak mała byla sama sie hustala i tak jej zostalo wiec teraz nie zakupie wcale ehheh

reklama
Oj ja też przesadziłam z używaniem leżaczko bujaczka w pewnym momencie mały tylko na nim potrafił zasnąć, bez bujania trwało to o wiele dłużej

Polecam lezaczek - bujaczek Fisher Price'a. Moje dziecko do teraz lubi na nim siedziec i sie bujac :-) chociaz wcale go to nie usypia i raczej sluzy do zabawy :-D

Poza tym swietna rzecz w ktora na pewno sie zaopatrze to taki koszyk do spania dla Malenstw ( do 3-4 miesiaca) :
Little Circus Moses Basket : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Moj Synek spal w lozeczku drewnianym,a takie maluchy lubia miec ciasno i taki koszyk jest idealny :-)

Jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze!

taycia, koszyk jest super!! :) ja w ogole nie planowalam takiego zakupu i pod koniec ciazy bylam odwiedzic kolezanke ktora wlasnie urodzila i podpatrzylam u niej.. zaraz przeszukalam internet i udalo mi sie kupic uzywany za grosze - jak nowy :) Julus spal w kolysce w nocy, a w dzien byl z nami w pokoju w koszyku. Fajnie bylo jak pojechalam koszyk odebrac i pani sie pyta na kiedy mam termin, a ja ze na dzisiaj :) w ten sam wieczor zaczely mi odchodzic wody heh :)

Taka mielismy kolyske i koszyk - takze przyda sie dla drugiej dzidzi.

Załączniki

• PA280003.jpg
    PA280003.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 75
  • koszyk..jpg
    koszyk..jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Elzu - wow, no to ladnie z tymi wodami :-D od razu przypomnialo sie i mi ten wyjatkowy dzien, chociaz ja wyladowalam w szpitalu kilka dni przed porodem,ale to byl falszywy alarm . Kolyska i koszyk boskie!

A ja chce wózek Mutsy-ona ma dużą gondolę wiec posłuży mi za koszyk hihihiih:tak::tak:

Ja też na niego stawiam ale 4 rider stelaż spoke next jakoś tak przednie koła obracane siedzisko można montować do przodu i tyłu skórzana rączka i bardzo wysoka dla wielkoludów supr regulacja szwagierka miała urbana i super się sprawował i prowadził

f-mutsy-4rider-single-spoke-next-gleboko-spacerowy.jpgMutsy-4-rider-Spoke-Next-wielofunkcyjny-2800-zl_gallery_image.jpg

fajniusia pościel 2242003145.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki:)
My mamy x landera i polecam kazdemu. Kupiłam uzywanego z 2008 roku, Lena bardzo duzo też w nim jeździla i teraz zostaje dla maleństwa. Za to muszę kupić łóżeczko i nie wiem na jakie sie zdecydowac. Marzy sie mi też kołyska albo ten koszyk:) Lenka w kołysce spała do 3 mies. ale strasznie ja lubiłam.

Do góry