reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
Qwas, mysle ze z Toba wszystko ok. Ja tez nic jeszcze nie kupuje i nawet o tym nie mysle. No chyba ze z nami dwiema jest coś nie tak ;)

Hejka kobietki:) dzisiaj dostalam fotelik!!:) jeste w rewelacyjnym stanie, wyglada na zupelnie nieuzywany. Wszystko dziala, nic nie jest powycierane i zupelnie bez plam. Wszystkie naklejki nawet nie tkniete!!:) Nawet moj Ł stwierdzil ze jest rewelacyjny:):)

a to mój zakup z dzisiaj:p 2 czapeczki i 3 śliniaczki:)

IMAG0943.jpg

20120509241.jpg20120509242.jpg

Mój fotelik też dzisiaj dotarł:) byłam dziś w entliczku jaki ogromny sklep z dziecięcymi akcesoriami ciuszkami wow wszystko tylko worek pieniędzy i szaleć :)a ja kupiłam tylko 2 smoczki aventa :) aaaaa sunovia sprawdzałam mutsy i rozkłada się na leżąco zupełnie na płasko żaden sportowy się nie rozkłada ale dużo więcej niż na filmiku :) spokojnie maluszek sie wyśpi i budka aż tak głośno nie chodzi

Ostatnia edycja:

Ulala chciałam zapytać o poduszkę do spania na boczku, czy ją testowałaś i czy to rzeczywiście konieczne. Też się nad nią zastanawiałam ale wole posłuchać wszystkich za i przeciw.

Dziewczynki ja co poniedziałek jestem w secondzie i kupuję torby ciuszków. Polecam bo można wyrwać naprawde nowe i ładne ubranka. Ja narazie kupuję tylko unisexy newborny, wszystko firmówki. Nie opłaca się kupować nowych rzeczy, a jeśli są tu mamy z Warszawy to polecam lumpexy Szmizjerka mają bardzo ładne ciuszki.

i jeszcze pytanie co myślicie o śpiworku do fotelika?? Rodzimy w listopadzie więc może byc chłodno. Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam że takie są. tu fotka, cena ok 50 zł

2307035018

Gregorajka, co do poduszeczki do spania, to ja nie stosowalam i sie obeszlam bez, w Anglii mowia, zeby dziecko klasc na pleckach, a nie na boku i tak Julka kladlam i sobie sam obracal glowke, w ktora strone chcial :)
Co do spiworka na fotelik to bardzo fajny, tez sie obeszlam bez bo w Anglii nie bylo tak zimno i wystarczal kocyk, na ta chwilke z domu do auta, ale tu moze byc zimniej..

reklama
Ja czekam aż będę znała płeć, wtedy coś kupię, ale póki co nic jeszcze nie kupiłam :)

Do góry