Elzu
Fanka BB :)
sasanka1, dlatego ja sobie zrobilam sama kupilam takie piankowe puzle dla dzieci i z nich powycinalam.. ehh wlasnie do mnie dotarlo ile mialam pod koniec pierwszej ciazy wolnego czasu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piszecie o tym mutsy i sama sie nim zainteresowałam
znalazlam taki filmik Mutsy 4 Rider - The Online Baby Centre - YouTube
i dwie rzeczy zwrocily moja uwage - spacerowka nie rozklada sie na lezaco?
a budka od spacerowki sklada sie jak karabin maszynowy, dla mnie to masakra ...
bo tak poza tym to wydaje sie calkiem fajny ten wozek
i jeszcze jeden filmik, tu z kolei te schody mnie przeraziły - ale może ten ze skrętną osią jest lepszy pod tym wzg
Mutsy 4 Rider video-test wózka - YouTube
szkoda, bo też się na niego zaczynałam napalać, ale zniechęciłam się ...
ja obejrzałam wszystkie filmiki na tej stronce i nie ma wózków bez wad, w każdym coś jest nie tak, ale jedne wady mają dla mnie mniejsze znaczenie inne większe
ja przyznam szczerze, że do niedawna w ogóle nie wiedziałam o co chodzi z tą cichą budką, bo wszystkie wózki w rodzinie czy u znajomych miały cichutkie budki, dopiero na tych filmikach zobaczyłam, że jednak mogą się składać jak radziecki karabin
mi po tych testach zdecydowanie bardziej przypadł do gustu casulaplay (moja koleżanka kupiła, póki co jest baaardzo zadowolona) lub x lander, choć ja nie chciałabym 3 kołowca ...