reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

sasanka1, dlatego ja sobie zrobilam sama :) kupilam takie piankowe puzle dla dzieci i z nich powycinalam.. ehh wlasnie do mnie dotarlo ile mialam pod koniec pierwszej ciazy wolnego czasu... :D

Załączniki

• PA280004.jpg
    PA280004.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 31
  • PA270003.jpg
    PA270003.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 27
  • PA270001.jpg
    PA270001.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 24
  • PA270002.jpg
    PA270002.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 21
reklama
piszecie o tym mutsy i sama sie nim zainteresowałam
znalazlam taki filmik Mutsy 4 Rider - The Online Baby Centre - YouTube
i dwie rzeczy zwrocily moja uwage - spacerowka nie rozklada sie na lezaco?
a budka od spacerowki sklada sie jak karabin maszynowy, dla mnie to masakra ...

bo tak poza tym to wydaje sie calkiem fajny ten wozek

i jeszcze jeden filmik, tu z kolei te schody mnie przeraziły - ale może ten ze skrętną osią jest lepszy pod tym wzg
Mutsy 4 Rider video-test wózka - YouTube

szkoda, bo też się na niego zaczynałam napalać, ale zniechęciłam się ...

na drugim filmiku rozłozył całkiemoparcie tak mi sie wydaje budki większości wózków tak sie składają z tego co juz zdążyłam zauważyć a co do wjeżdżąnia na takie schody to jeszcze nie widziałam by ktoś przodem wjeżdżął zawsze obraca się wóżek tyłem i wyciaga się go po schodach na górę mnie nie odstraszył na pewno ten filmik :) szwagierka go do dziś używa urbana i jest bardzo zadowolona .

ja obejrzałam wszystkie filmiki na tej stronce i nie ma wózków bez wad, w każdym coś jest nie tak, ale jedne wady mają dla mnie mniejsze znaczenie inne większe
ja przyznam szczerze, że do niedawna w ogóle nie wiedziałam o co chodzi z tą cichą budką, bo wszystkie wózki w rodzinie czy u znajomych miały cichutkie budki, dopiero na tych filmikach zobaczyłam, że jednak mogą się składać jak radziecki karabin

mi po tych testach zdecydowanie bardziej przypadł do gustu casulaplay (moja koleżanka kupiła, póki co jest baaardzo zadowolona) lub x lander, choć ja nie chciałabym 3 kołowca ...

ja obejrzałam wszystkie filmiki na tej stronce i nie ma wózków bez wad, w każdym coś jest nie tak, ale jedne wady mają dla mnie mniejsze znaczenie inne większe
ja przyznam szczerze, że do niedawna w ogóle nie wiedziałam o co chodzi z tą cichą budką, bo wszystkie wózki w rodzinie czy u znajomych miały cichutkie budki, dopiero na tych filmikach zobaczyłam, że jednak mogą się składać jak radziecki karabin

mi po tych testach zdecydowanie bardziej przypadł do gustu casulaplay (moja koleżanka kupiła, póki co jest baaardzo zadowolona) lub x lander, choć ja nie chciałabym 3 kołowca ...

x-landery sa tez 4 kolowe
ja tez kiedys bylam ble na trojkolowce a jednak mialam i jezdzilo mi sie super

ulala - sa wozki ktore maja wyrabiste budy naciagane do samego palaka ze folia ci nie potrzebna

sasanka wiem wiem dlatego właśnie jeśli już ta firma to 4 kółka.
choć widziałam takiego x landera na 3 kółkach bardzo duzych i te z tyłu są pochylone do wewnątrz - byłby świetny na rolki, ale nie wiem jak się sprawdza na co dzien

widzialam babke u mnie z takim wozkiem mi sie nie podoba

ogolnie nie lubie terenowych wozkow i sportowych tego typu

no ja na codzien tez bym takiego nie chciala, ale do biegania czy na rolki jest super, bo jest bardzo stabilny, na pewno sie nie przewroci na zakrecie - dla aktywnych rodzicow super
u mnie nie ma za bardzo gdzie pojezdzic, ale jak mieszkalam jeszcze w krakowie to tam mnostwo rodzicow szalalo tak wlasnie z wozkami

reklama
Do góry