reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
Dziewczyny - takiej okazji nie mozecie przegapic!!!!

Mam do sprzedania ubranka mojego syna. kupione zostaly dla mojego syna, wiec tylko on je nosil. Ubrania firm: Mamas and papas oraz Mothercare kupione w Londynie!!! Mam tez kilka rzeczy, ktore otrzymal syn w prezencie z USA i tez nie mial okazji ich zalozyc.Posiadam sporo ubranek NOWYCH, ktorych syn nie mial okazji zalozyc. Mam tez zupelnie nowy sterylizator do butelek i podgrzewacz, a takze wiele innych rzeczy. Jak wspominalam wczesniej, wszystkie rzeczy kupowalam w sklepach i nie byly wczesniej przez nikogo uzywane. Ubranka, choc niektore noszone przez moje dziecko, sa bardzo uszanowane. Ubrania w rozmiarach od 0 do 6 miesiecy.

Zanteresowanych prosze o kontakt.
wiolusia6@hotmail.com

Gwarantuje,ze bedziecie mega zadowolone

p.s. mam tez kilka ubran dla mam ciezarnych....b. dobrej jakosci i przy tym b. ladne

dziewczyny, mam tez rozki - blekitny i bialy z satynowymi kokardami, przepiekna kolyske, wanienke

zainteresowanym wysle zdjecia

pisze tak nachalnie. bo kupe kasy - doslownie - dalam na to wszystko i szkoda, zeby sie zmarnowalo

piszcie dziewczyny

wiolusia6@hotmail.com

lub skype
wiolettae

To nie złośliwość. Ten topik jest do wymiany opinii a nie ogłoszeń, jeśli każda chętna coś sprzedać będzie tu zamieszczać ogłoszenie to zginiemy w postach nie na temat. I wychodzi brak moda, który by nam pilnował wątków.

A to moje zakupione rzeczy dla maluszka

20120505230.jpg20120505231.jpg20120509232.jpg20120509233.jpg20120509236.jpg20120509235.jpg20120509237.jpg

Ostatnia edycja:
jeju jak pomyśle że już tyyyyle macie ciuszków to zastanawiam się czy ze mną okiej :) ja mam jedne ogrodniczki wiosenne kupione daaawno temu przypadkiem od znajomych bo to rękodzieło a teraz puki co nawet nie myślę o zakupach hmmmm...

reklama
Do góry