reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
Dziewczyny - takiej okazji nie mozecie przegapic!!!!

Mam do sprzedania ubranka mojego syna. kupione zostaly dla mojego syna, wiec tylko on je nosil. Ubrania firm: Mamas and papas oraz Mothercare kupione w Londynie!!! Mam tez kilka rzeczy, ktore otrzymal syn w prezencie z USA i tez nie mial okazji ich zalozyc.Posiadam sporo ubranek NOWYCH, ktorych syn nie mial okazji zalozyc. Mam tez zupelnie nowy sterylizator do butelek i podgrzewacz, a takze wiele innych rzeczy. Jak wspominalam wczesniej, wszystkie rzeczy kupowalam w sklepach i nie byly wczesniej przez nikogo uzywane. Ubranka, choc niektore noszone przez moje dziecko, sa bardzo uszanowane. Ubrania w rozmiarach od 0 do 6 miesiecy.

Zanteresowanych prosze o kontakt.
wiolusia6@hotmail.com

Gwarantuje,ze bedziecie mega zadowolone

p.s. mam tez kilka ubran dla mam ciezarnych....b. dobrej jakosci i przy tym b. ladne

dziewczyny, mam tez rozki - blekitny i bialy z satynowymi kokardami, przepiekna kolyske, wanienke

zainteresowanym wysle zdjecia

pisze tak nachalnie. bo kupe kasy - doslownie - dalam na to wszystko i szkoda, zeby sie zmarnowalo

piszcie dziewczyny

wiolusia6@hotmail.com

lub skype
wiolettae

To nie złośliwość. Ten topik jest do wymiany opinii a nie ogłoszeń, jeśli każda chętna coś sprzedać będzie tu zamieszczać ogłoszenie to zginiemy w postach nie na temat. I wychodzi brak moda, który by nam pilnował wątków.

A to moje zakupione rzeczy dla maluszka

20120505230.jpg20120505231.jpg20120509232.jpg20120509233.jpg20120509236.jpg20120509235.jpg20120509237.jpg

Ostatnia edycja:
jeju jak pomyśle że już tyyyyle macie ciuszków to zastanawiam się czy ze mną okiej :) ja mam jedne ogrodniczki wiosenne kupione daaawno temu przypadkiem od znajomych bo to rękodzieło a teraz puki co nawet nie myślę o zakupach hmmmm...

reklama
Do góry