reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
Właśnie rozglądam sie za kołderką i poscielą i już mi coś wpadło w oko;)
kołdra taka :
thumbnails.jpg

a pościel taka :005ace9706ef0c20med.jpg

lub :
25d90cbae716564b.jpg

MagdaP3011, ja taka maszynke uzywalam w czasie skurczy w domu i w pewnym momencie stwierdzilam, ze nic nie pomaga i sciagnelam.. i jak przyszedl kolejny skurcz to lecialam do D, zeby mi spowrotem przykleil :) takze działała :) tylko w Anglii (bo wtedy tam bylam) mozna bylo sobie taka maszynke wypozyczyc i tak wlasnie zrobilam, ponad 300zł na wlasnosc.. ja chyba sie nie zdecyduje.

Andzia, jak dla mnie za ostre kolory, ja bym wybrala cos delikatniejszego, ale to juz kwestia gustu oczywiscie :)

kurcze troche drogie na jeden raz, ale jakby to faktycznie dzialalo to moze bym sie skusila. Poproszę więcej opinii. Jeszcze czas w prawdzie ale musze zaczac oszczedzac bo wszystkiego na raz nie kupie, musialabym kredyt wziac:)

madzia a nie lepiej znieczulenie zewnątrzoponowe ja miałam i polecam .

A ja zamówiłam taką posciel wole stonowane spokojne kolorki :) pasujące do mojej sypialni gdzie bedzie stało łóżeczko :) i taki pojemnik na pieluszki itd....

86.jpg87.jpgprince0260.jpg

A łóżeczko takie mi się podoba ale to zakup na póżniej
23.jpg

Ostatnia edycja:
Ja też preferuje stonowane kolory ;-)
Mam po Olisiu dwa komplety -jeden żółto niebieski a drugi z Feretti.
Jeśli będzie dziewczynka to kupię sobie jakiś w odcieniach dziewczęcych hehe....taki upatrzyłam , fioletowa :-)

Feretti Trio 3 cz. NOWOŚĆ 2011 bacteriostatic (2322023225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A i polecam z Feretti pościel jest superowa- jakość ekstra.Jedną ma zwykła druga Feretti i różnic a znacząca

nie trafiłam wcześniej na ta firmę :) ja jeden zestaw mam taki łososiowy po syneczku ale tamten zawiozę za kraków do domku jak będziemy tam jeżdzić to tam łóżeczko też musi być więc po synku łóżeczko tam wstawię :) a tu nowe kupię ja zamówiłam komplet 14 częściowy pościel poszewki rożek prześcieradło z falbanką baldachim ten stelaż na baldachim wsio co tylko możliwe było :) organizer jakas podusia nie pamietam wszystkiego musiała bym patrzec na aukcję ;)

reklama
Ładniutkie pościele ;) mi znów sie te ciemne kolorki podobają ;) zresztą jak u nas wszystkim :-D
Ja myśle wlaśnie nad baldachimem bo to ponoć zbieracz kurzu i dużo osób odradza ;)

Do góry