E
Ewcia_822
Gość
madzia - o kurka...ciężko mi cokolwiek doradzić... babka pewnie się cieszy, że się pozbyła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzia - o kurka...ciężko mi cokolwiek doradzić... babka pewnie się cieszy, że się pozbyła...
Madzia-Oj nieźle Cię zrobila....jak by była fair to zwrot by przyjęła...a tak to ma z głowy.Kolor rzeczywiście wygląda nieciekawie...jak pobrudzony...Myślałam co Ci mogę doradzić Kochana i mam jeden pomysł-może spróbuj to ''cudo marmurkowe" wystawić na all... moze ktoś się skusi,a Ty chociaż odzyskasz część pieniążków.A w opisie aukcji jest ze nie przyjmuje zwrotow??
madzia, a na allegro jest centrum sporów więc może do nich napiszesz z prośbą o pomoc? W sumie moim zdaniem kupujący zawsze powinien mieć możliwość zwrotu towaru jeżeli mu nie odpowiada. Przecież są jakieś prawa konsumenta. Poza tym będziesz musiała tej kobiecie wystawić komentarz, no i jaki? Pozytywa nie postawisz, a jak szurniesz negatywa to Ci odpłaci tym samym. Ja bym na Twoim miejscu podziałała w tym centrum, może pomogą.
mi się wydaje, że aby zwrócić produkt nie musisz uzasadnia, że był on uszkodzony, brudny itp. Skoro kupujesz coś przez internet i nie jesteś z tego zadowolony to masz prawo zwrócić, dana rzecz nie spełnia Twoich oczekiwań i już. Ja bym na Twoim miejscu napisała do allegro, że produkt który kupiłaś nie spełnia Twoich oczekiwań, nie chcesz wystawiać sprzedającemu wystawiać negatywa, a jedynie produkt zwrócić. Dodałabym, że sprzedający nie chce przyjąć zwrotu i co możesz zrobić w związku z tym. Myślę, że warto po prostu ich zapytać o radę, a to nie jest równoznaczne z pójsciem na noże ze sprzedającym.Kochana o tym też myślałam, tylko boję się że mogę nie wygrać a nerwów stracę, bo jeśli stwierdzą że kolor faktycznie jest oryginalny taki:-(
a co najlepsze babka na tej aukcji miała powrzucane zdjęcia przez fotosik (to tak samo jak przez imageshack) tylko że tam chyba trzeba być zalogowanym, bo wczoraj jak wchodziłyśmy na tą aukcję ze szwagierką to zdjęcia już były niedostępne, zostało tylko jedno to które było na miniaturce i czemu tak szybko pousuwała. kurcze nie mam numeru tej aukcji bo bym wam pokazała. Jak dzisiaj po południu dorwę szwagierkę to wrzucę wam linka.
A jak już zdecydujemy co zrobić w tej sprawie to na pewno będę was informować na bieżąco A na razie dziękuję za rady;-)