reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
pudełko dobry pomysł...ale ja wolalabym z jakimś motywem typowo dziecięcym....

Wiesz co te były tanie strasznie a poza tym będą w pokoju dla dorosłych, czyli w salonie - a to lepiej właśnie takie zwykłe i pod szafkami , gdzie ich aż tak nie będzie widać

Do sypialni jak zmieszczę to też chce kupić już takie typowo dziecięce - jakbyśmy nadal tu mieszkali to sypialnia będzie w przyszłości pokojem dla małego :-)

A i te pasują kolorem do mebli w dużym pokoju ;-)

no to inna sprawa jak do salonu....myslalam ze do pokoju gdzie bedzie dziecko:)

Dla małego jak będziemy robić pokoik już typowo dla niego - to zadbam o coś takiego

Tylko to sporo czasu, atak to będzie spała w sypialni z nami póki będzie w łóżeczku
Jeszcze tylko dziecięce firaneczki tam kupię,i lampkę żeby było bardziej dziecięco:-D

Ja też mam kilka pudełek, w nich trzymam większe ubranka dla małej. Ale ja je zakupiłam bardziej ze względów ekonomicznych, bo mało miejsca mamy w pokoju:) Ale jestem zadowolona:) W ikei jeszcze planuje zakupić takie pudełka na zabawki, sprawdzaja się u mojej szwagierki.

Pudełka fajny pomysł..tez planuje kupić na zabawki i jakies rzeczy, ktore będziemy uzywać rzadziej niz ubranka np pościel czy cos w tym stylu...mnie bardziej podobaja sie jakies w motywy z kwiatami albo grochy cos takiego:-)

Ja też mam kilka pudełek, w nich trzymam większe ubranka dla małej. Ale ja je zakupiłam bardziej ze względów ekonomicznych, bo mało miejsca mamy w pokoju:) Ale jestem zadowolona:) W ikei jeszcze planuje zakupić takie pudełka na zabawki, sprawdzaja się u mojej szwagierki.

Ja jeszcze patrzę na skrzynię taką na ziemię np coś talkiego
Kufer skrzynia B-13 pojemnik na zabawki do pokoju! (1284688207) - Aukcje internetowe Allegro
i pudełko z szufladami ewentualnie np takie
ŚLICZNE pudełko kartonowe z 4 szufladami (1281444823) - Aukcje internetowe Allegro
ten sprzedający ma jeszcze inne pudełka też bardzo fajne

reklama
Do góry