reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
pudełko dobry pomysł...ale ja wolalabym z jakimś motywem typowo dziecięcym....

Wiesz co te były tanie strasznie a poza tym będą w pokoju dla dorosłych, czyli w salonie - a to lepiej właśnie takie zwykłe i pod szafkami , gdzie ich aż tak nie będzie widać

Do sypialni jak zmieszczę to też chce kupić już takie typowo dziecięce - jakbyśmy nadal tu mieszkali to sypialnia będzie w przyszłości pokojem dla małego :-)

A i te pasują kolorem do mebli w dużym pokoju ;-)

no to inna sprawa jak do salonu....myslalam ze do pokoju gdzie bedzie dziecko:)

Dla małego jak będziemy robić pokoik już typowo dla niego - to zadbam o coś takiego

Tylko to sporo czasu, atak to będzie spała w sypialni z nami póki będzie w łóżeczku
Jeszcze tylko dziecięce firaneczki tam kupię,i lampkę żeby było bardziej dziecięco:-D

Ja też mam kilka pudełek, w nich trzymam większe ubranka dla małej. Ale ja je zakupiłam bardziej ze względów ekonomicznych, bo mało miejsca mamy w pokoju:) Ale jestem zadowolona:) W ikei jeszcze planuje zakupić takie pudełka na zabawki, sprawdzaja się u mojej szwagierki.

Pudełka fajny pomysł..tez planuje kupić na zabawki i jakies rzeczy, ktore będziemy uzywać rzadziej niz ubranka np pościel czy cos w tym stylu...mnie bardziej podobaja sie jakies w motywy z kwiatami albo grochy cos takiego:-)

Ja też mam kilka pudełek, w nich trzymam większe ubranka dla małej. Ale ja je zakupiłam bardziej ze względów ekonomicznych, bo mało miejsca mamy w pokoju:) Ale jestem zadowolona:) W ikei jeszcze planuje zakupić takie pudełka na zabawki, sprawdzaja się u mojej szwagierki.

Ja jeszcze patrzę na skrzynię taką na ziemię np coś talkiego
Kufer skrzynia B-13 pojemnik na zabawki do pokoju! (1284688207) - Aukcje internetowe Allegro
i pudełko z szufladami ewentualnie np takie
ŚLICZNE pudełko kartonowe z 4 szufladami (1281444823) - Aukcje internetowe Allegro
ten sprzedający ma jeszcze inne pudełka też bardzo fajne

reklama
Do góry