reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
A ja jestem dzisiaj tak wściekła że szkoda gadać:wściekła/y: tak jak wcześniej pisałam mam spacerówkę chicco S3 i do niej chcę dokupić fotelik (nosidełko) i gondolkę oczywiście używane, no i fotelik mi się trafił świetny, w ogóle nie zniszczony jak nowy (z resztą wstawiałam zdjęcia jeśli któraś z was pamięta) no a gondolkę zaoferowała się męża siostra że kupi, i tak przeglądałyśmy ostatnio allegro i trafiłyśmy za 130 zł + 25 zł przesyłka także niby wszystko fajnie, na zdjęciach wyglądała świetnie, gratis była jeszcze torba, kolorek niebiesko-biały więc idealny dla synusia. No i zamówiłyśmy... I dzisiaj przywiózł to kurier.... jak ja to zobaczyłam to myślałam że mnie szlag trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biały kolor w tej gondolce to wygląda jakby powódź przeszedł, cały w plamach...
zadzwoniłam go babki która nam to sprzedała i mówię że tak to wygląda i że chciałabym to zwrócić, a ona do mnie że to jest taki oryginalny kolor a nie brudny i że prześle mi zdjęcia na maila jak to wygląda z bliska na foteliku który miała i na śpiworku. No i fakt, okazało się że to taki kolor, nawet znalazłyśmy aukcję z wózkiem w tych samych kolorach, możecie zobaczyć
Wózek Chicco Trio Evolution (1276265378) - Aukcje internetowe Allegro
na zdjęciach nie wygląda to tak strasznie jak w rzeczywistości, no i teraz jestem w kropce, bo nie wyobrażam sobie włożyć dziecka do takiej gondolki, a babka powiedziała że raczej zwrotu ode mnie nie przyjmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale wiesz co z tego co ja sie orientuje to ona łaski Ci nie robi, ze przyjmie zwrot bo Ty masz do tego prawo, żeby zwrocicc towar bez podania przyczyny nawet przez allegro.....przeczytaj moze regulamin allegro i tam powinien byc taki punky, przytocz go jej i niech sie wypcha;-)

ribi literki super, mnie sie bardzo podobaja takie gadżety.:-)U nas Bartuś będzie narazie z nami w sypialni wiec takie dekoracje odpadaja:-(

Ostatnia edycja:
Madzia napisz do alegro i zadaj pytanie czy mozesz dodkonac zwrotu ale jesli mi wiadomo to mozna tylko koszt przesylki znowu pokrywasz ty.Ale Ja bym tego tak nie zostawila JA juz kiedys pisalam do alegro jak mialam pytanie i odpowiedza ci jakie jest prawo. A tej babce po wszystkim negatywa bym wstawila :)

No ja kiedyś kupiłam bluzki na allegro i sprzedawca długo mi nie odpisywał na maile ani nie wysyłał paczki. Zgłosiłam sprawę na allegro to z miesiąc żadnego odezwu nie było!!! W końcu po dwóch miesiącach ni stąd ni z owąd dostałam paczkę...

ribi- tez mi sie podobaja i tez sie zastanawialam nad kupnem aby powiesic nad lozeczkiem. a one sa jakos naklejane czy na gwozdzie? bo jak na gwozdzie to moj mnie z torbami wyrzuci;D nie lubi niszczyc scian;p

madzia zrób jak radzą Ci dziewczyny zgłoś to w allegro, masz prawo zwrócic paczke
asiaK wyślij mi na priv czy tutaj link do twoich rzeczy na allegro
ribi fajne te literki ja tez o czyms takim mysle by powiesic nad lozeczkiem

madzia --- cos dla ciebie.. Federacja Konsumentw - poznaj swoje prawa nie daj sie ty tez masz prawa! a z nieuczciwoscią trzeba walczyc..:) powodzenia daj znac co i jak :)
ribi --- fajne literki :)
dsc07097y.jpg ubranko na zime dla Tomaszka

dsc07098s.jpg bodziaki dla chłopaków ... mniejsze 56 wieksze 92:)

klaudoos te literki możesz albo przybić gwoździkami (jak jest na wstążeczkach) albo przykleić....wejdź na allegro i tam są te literki....kosztują niecałe 10 zł za szt. + do tego ozdoba za 16 zł....ja chcę literki z tasiemkami:)

reklama
Martus88 jak tylko wroce do tesciow to zaraz wszystko obfotografuje i wystawie,bo na chwile obecna nie mam nic wystawionego a w domku nie mam tych rzeczy.Prosze o odrobinke cierpliwosci.

tez sie juz mam nieciekawe doswiadczenia ze sprzedajacymi na allegro.
Kiedys kupowalismy nowy fotel skorzanny do biurka - przyszedl w takim stanie, ze trudno bylo odgadnac co to jest.
Nie bylo winnych!!
Paczka byla zle zapakowana, a kurierowi na pewno upadl i to chyba nie raz. Niestety musielismy poradzic sobie sami.
:baffled:

Do góry