reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

AsiaK a jakie są to rozmiary?
mój maż wczoraj dostała od swojej siostry fajne 4 bluzeczki i 2 bluzy na wiekszego bobaska tak na 74, zarabiste:) ona ma teraz dobrze bo jej szwagier wozi tirem ciuchy uzywane i parkuje u nich na podwórku i oni sobie wchodzą i wybierają ciuchy i maja za darmoche:) czekamy na kolejną "dostawe" to mąż pojedzie i będzie nurkowal i szukał perełek hehe nie mam aparatu wiec nie mam jak wkleic zdj:/

reklama
ja wczoraj na allegro zamówiłam mnóstwo rzeczy dla bobaska - okrycie kąpielowe z kapturkiem, pampersy, pieluszki tetrowe i flanelowe, podkłady do przewijania, butelkę dr. brown'a tą większą, skarpetki, a dla siebie podkłady poporodowe, majtki siateczkowe, wkładki laktacyjne i już się nie mogę doczekać aż te rzeczy przyjdą :-)

monciaa-a podkłady to te belli zamawiałaś czy jakiejś innej firmy??bo widziałam też takie co mają spód jak podpaska tylko ze cena 5 razy wyższa,a te belli nie mają takiego

Wkładki laktacyjne tez muszę zamówić bo wczoraj miałam jedną wielką mokrą plamę na bluzce(wykąpałam się i chodziłam bez stanika) tak ze już organizm się przygotowuje coraz intensywniej

iwi10 - dziękuję, tez bardzo mi się podoba :-) mąż zachwycony :-) warto było :-)
AsiaK - racja zakupki udane :-) po trochu i jakos się uzbiera ciuszków :-) z tymi ciuszkami i sprzedażą to poczekaj jeszcze do potwierdzenia, bo rożnie to bywa z rozpoznaniem płci :p

monciaa - fajne zakupki, sporo tego pewnie słono zapłaciłaś? Mnie tównież czekają te zakupy, ale to juz na listopad odłożę. Też będę kupować butelkę DrBrowna 120ml.

Ostatnia edycja:
martusia29 - ja zamówiłam podkłady z Belli; za 1 opakowanie(10 szt) zapłaciłam 3,75 zł
blondi - zamówilam te rzeczy az na różnych 17 aukcjach i z przesyłką za wszystko zapłaciłam 270 zł (ale mus to mus) :-)

A ja jestem dzisiaj tak wściekła że szkoda gadać:wściekła/y: tak jak wcześniej pisałam mam spacerówkę chicco S3 i do niej chcę dokupić fotelik (nosidełko) i gondolkę oczywiście używane, no i fotelik mi się trafił świetny, w ogóle nie zniszczony jak nowy (z resztą wstawiałam zdjęcia jeśli któraś z was pamięta) no a gondolkę zaoferowała się męża siostra że kupi, i tak przeglądałyśmy ostatnio allegro i trafiłyśmy za 130 zł + 25 zł przesyłka także niby wszystko fajnie, na zdjęciach wyglądała świetnie, gratis była jeszcze torba, kolorek niebiesko-biały więc idealny dla synusia. No i zamówiłyśmy... I dzisiaj przywiózł to kurier.... jak ja to zobaczyłam to myślałam że mnie szlag trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biały kolor w tej gondolce to wygląda jakby powódź przeszedł, cały w plamach...
zadzwoniłam go babki która nam to sprzedała i mówię że tak to wygląda i że chciałabym to zwrócić, a ona do mnie że to jest taki oryginalny kolor a nie brudny i że prześle mi zdjęcia na maila jak to wygląda z bliska na foteliku który miała i na śpiworku. No i fakt, okazało się że to taki kolor, nawet znalazłyśmy aukcję z wózkiem w tych samych kolorach, możecie zobaczyć
Wózek Chicco Trio Evolution (1276265378) - Aukcje internetowe Allegro
na zdjęciach nie wygląda to tak strasznie jak w rzeczywistości, no i teraz jestem w kropce, bo nie wyobrażam sobie włożyć dziecka do takiej gondolki, a babka powiedziała że raczej zwrotu ode mnie nie przyjmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry