reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

AsiaK a jakie są to rozmiary?
mój maż wczoraj dostała od swojej siostry fajne 4 bluzeczki i 2 bluzy na wiekszego bobaska tak na 74, zarabiste:) ona ma teraz dobrze bo jej szwagier wozi tirem ciuchy uzywane i parkuje u nich na podwórku i oni sobie wchodzą i wybierają ciuchy i maja za darmoche:) czekamy na kolejną "dostawe" to mąż pojedzie i będzie nurkowal i szukał perełek hehe nie mam aparatu wiec nie mam jak wkleic zdj:/

reklama
ja wczoraj na allegro zamówiłam mnóstwo rzeczy dla bobaska - okrycie kąpielowe z kapturkiem, pampersy, pieluszki tetrowe i flanelowe, podkłady do przewijania, butelkę dr. brown'a tą większą, skarpetki, a dla siebie podkłady poporodowe, majtki siateczkowe, wkładki laktacyjne i już się nie mogę doczekać aż te rzeczy przyjdą :-)

monciaa-a podkłady to te belli zamawiałaś czy jakiejś innej firmy??bo widziałam też takie co mają spód jak podpaska tylko ze cena 5 razy wyższa,a te belli nie mają takiego

Wkładki laktacyjne tez muszę zamówić bo wczoraj miałam jedną wielką mokrą plamę na bluzce(wykąpałam się i chodziłam bez stanika) tak ze już organizm się przygotowuje coraz intensywniej

iwi10 - dziękuję, tez bardzo mi się podoba :-) mąż zachwycony :-) warto było :-)
AsiaK - racja zakupki udane :-) po trochu i jakos się uzbiera ciuszków :-) z tymi ciuszkami i sprzedażą to poczekaj jeszcze do potwierdzenia, bo rożnie to bywa z rozpoznaniem płci :p

monciaa - fajne zakupki, sporo tego pewnie słono zapłaciłaś? Mnie tównież czekają te zakupy, ale to juz na listopad odłożę. Też będę kupować butelkę DrBrowna 120ml.

Ostatnia edycja:
martusia29 - ja zamówiłam podkłady z Belli; za 1 opakowanie(10 szt) zapłaciłam 3,75 zł
blondi - zamówilam te rzeczy az na różnych 17 aukcjach i z przesyłką za wszystko zapłaciłam 270 zł (ale mus to mus) :-)

A ja jestem dzisiaj tak wściekła że szkoda gadać:wściekła/y: tak jak wcześniej pisałam mam spacerówkę chicco S3 i do niej chcę dokupić fotelik (nosidełko) i gondolkę oczywiście używane, no i fotelik mi się trafił świetny, w ogóle nie zniszczony jak nowy (z resztą wstawiałam zdjęcia jeśli któraś z was pamięta) no a gondolkę zaoferowała się męża siostra że kupi, i tak przeglądałyśmy ostatnio allegro i trafiłyśmy za 130 zł + 25 zł przesyłka także niby wszystko fajnie, na zdjęciach wyglądała świetnie, gratis była jeszcze torba, kolorek niebiesko-biały więc idealny dla synusia. No i zamówiłyśmy... I dzisiaj przywiózł to kurier.... jak ja to zobaczyłam to myślałam że mnie szlag trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biały kolor w tej gondolce to wygląda jakby powódź przeszedł, cały w plamach...
zadzwoniłam go babki która nam to sprzedała i mówię że tak to wygląda i że chciałabym to zwrócić, a ona do mnie że to jest taki oryginalny kolor a nie brudny i że prześle mi zdjęcia na maila jak to wygląda z bliska na foteliku który miała i na śpiworku. No i fakt, okazało się że to taki kolor, nawet znalazłyśmy aukcję z wózkiem w tych samych kolorach, możecie zobaczyć
Wózek Chicco Trio Evolution (1276265378) - Aukcje internetowe Allegro
na zdjęciach nie wygląda to tak strasznie jak w rzeczywistości, no i teraz jestem w kropce, bo nie wyobrażam sobie włożyć dziecka do takiej gondolki, a babka powiedziała że raczej zwrotu ode mnie nie przyjmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry