reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Dziś kurier przyniósł paczkę z ubrankami dla Malucha. Zamówiłam trochę bodziaków w 5-10-15. Troszkę się obawiałam o jakość, ale są dobrze uszyte, w fajnych kolorach, bawełna też wygląda na dobrej jakości, więc jest okey. Mam kilka ubranek po starszym synku. Po Aleksandrze Mikołaj odziedziczy bujaczek, pościel i kocyki. Łóżeczko dostaniemy od jednej mojej koleżanki, fotelik samochodowy pożyczymy od innej.
Muszę dokupić jeszcze ręczniki, otulaczek, czapeczki, skarpetki, jakieś spodenki bezuciskowe i kilka kaftaników - nie za dużo, bo z doświadczenia wiem, że z ilością nie ma co przesadzać :)

reklama
Mnie sie marzy kocyk z firmy bobobaby taki z krolikiem i z dlugimi kroliczymi uszami za ktore dziecko moze ciagnac ;). Kojarzycie ten kocyk?

Ewstra interesuje mnie użytkowanie, jak sie nosiły. Ja zaczęłam kupować kieszonki chnki bo na te droższe mnie nie stać, a możesz polecić jakieś jeszcze?? I jak w ogóle ci się sprawdzały?

Szkola pieluchy wielorazowe mikropolar 2-rzędowe + 1wkład (3923941333) - m.allegro.pl jak mam coś z tego rodzaju plus dokupilam wklady dodatkowo bo dlugo schna .te sa niby na caly okres pielychowania ale córka byla mała 2.5 to kupilam zestaw tych bambino bo one podzielone ba etapy.Jesli jestes zdecydowana to 20 pieluch to minimum .Ja zakladalam nadal zakladamy pół na pół czyli na wyjścia ew później na noc .Papierki na pieluche totalnie mi sie nie sprawdziły

Ewstra mam te z linka co mi podałaś 2, i 4 innej firmy i do tego mam na razie 20 wkładów. Po porodzie dokupię resztę. Podobają mi sie z milivi może jedną kupię a tak to resztę z allegro. Nie miałaś z tymi chinkami problemów? W czym prałaś?

ostatnio tak się właśnie zastanawiam właśnie nad tymi wielorazowymi pieluchami i w sumie nie wiem czy jest sens ich kupować... wiadomo pampersa kupujesz zużywasz i wyrzucasz a tu wychodzą zabawy z praniem itd. Do mnie to nie przemawia...chyba jestem zbyt wygodna i leniwa;-)

reklama
Do góry