reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Przez ok 6 miesięcy pralam w proszku z ekologicznego sklepu później juz w dziecięcym proszku nie kupuj płynu bo zatykaja pory czyli przesiakaja.Te z allegro mi się sprawdziły bambino też fajne tylko trzeba zmieniać bo nie rosną z dzieckiem.Ja używałam pieluch ze wzgledow ekologicznych jak zobaczyć jaka produkcja plastiku powstaje to az smutno.

reklama
Oto Nasze zakupki :-)

Tiny Love Cot Mobile | eBay karuzelka

Baby Newborn Wrap + free pillow | eBay rozek z autkiem

3 PIECES NURSERY/BABY GIRL/BOY BEDDING SETS - to fit cot bed 120x60 | eBay poscielka

BABY COT 120 x 60 / SELECTIONS OF COT & FOAM MATTRESS in DARK BROWN PINE | eBay łóżeczko :)

i wozeczek dzis zakupilam dogadalam sie z panem co do ceny najwazniejsze zakupy juz mamy teraz drobnostki $_58.jpg

Załączniki

• $_58.jpg
    $_58.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 98
Dzisiaj zrobiłam troszkę praktycznych zakupów w lidlu i jysku :-)
Kupiłam proszki do prania z loveli, suszarkę do bielizny, kosz do zużytych pampersów, kosz na pranie dla maluszka i dla uprzyjemnienia rajstopki i pajaca dla małej :tak:

reklama
Do góry