Aha u nas nie ma w uk takich ;P hehe
reklama
Jaranti
Fanka BB :)
Zapomniałam, że ty w UK mieszkasz
matita
Jaranti, ja też byłam wczoraj w Lidlu, niestety nie było już proszku a to chciałam najbardziej kupić ale za to kupiłam cztery pary spodni :-) dwie takie ciepłe dresowe i dwie cieńsze ala leginsy. Z ciuszków wydaje mi się, że mam już bardzo dużo, dokupię jeszcze co najwyżej 3-4 body malutkie i 3-4 śpiochy. Wczoraj w smyku kupiłam ciepły welurowy kombinezonik z myślą na wyjście ze szpitala i zimniejsze dni na początku. Mam już ręczniki, kocyki, prześcieradła. Dziś kurier przywiózł łóżeczko, materac, pościel, kołderkę, ochraniacz na materac. Z tej zasadniczej listy zostały mi więc do kupienia "tylko" kosmetyki, przybory kosmetyczne, wanienka, leżaczek - bujaczek i kilka rzeczy dla mnie. Planuje to kupić już w marcu po następnej wypłacie. Aha, no i jeszcze jakiś kosz na brudne pranie rzeczy Małej i nie wiem czy kupować pojemnik na zużyte pampersy, jak myślicie? Na szczęście rodzice zadeklarowali, że kupią wózek:-) a koleżanka wypożyczy nam fotelik maxi cosi więc musimy kupić tylko adapter.
Znając życie w kwietniu zacznę panikować i i tak kupię jeszcze mnóstwo niepotrzebnych rzeczy ;-);-)
Pozdrawiam Was cieplutko:-)
PS. Jakoś nadal trudno wbić mi się na główny wątek :-(
Znając życie w kwietniu zacznę panikować i i tak kupię jeszcze mnóstwo niepotrzebnych rzeczy ;-);-)
Pozdrawiam Was cieplutko:-)
PS. Jakoś nadal trudno wbić mi się na główny wątek :-(
Jaranti
kurcze faktycznie kosz na pranie dla malej to niezly pomysl - tylko kompletnie nie mam go gdzie wstawic nasz stoi w lazience i nie ma miejsca na kolejny - musze nad czyms pomyslec - chocby malym
kosza na pieluchy nie kupuje - beda ladowaly w smieciach w kuchni
kosza na pieluchy nie kupuje - beda ladowaly w smieciach w kuchni
Jaranti
Ja postawię koło łóżeczka, bo najwygodniej.
reklama
Natuszka21
Jaranti - piękny ten pajacyk. :-)
U mnie też byłby problem, gdzie ustawic taki kosz na pranie, ale pomysł bardzo ciekawy.:-)
U mnie też byłby problem, gdzie ustawic taki kosz na pranie, ale pomysł bardzo ciekawy.:-)