reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Jaranti, ja też byłam wczoraj w Lidlu, niestety nie było już proszku a to chciałam najbardziej kupić :wściekła/y: ale za to kupiłam cztery pary spodni :-) dwie takie ciepłe dresowe i dwie cieńsze ala leginsy. Z ciuszków wydaje mi się, że mam już bardzo dużo, dokupię jeszcze co najwyżej 3-4 body malutkie i 3-4 śpiochy. Wczoraj w smyku kupiłam ciepły welurowy kombinezonik z myślą na wyjście ze szpitala i zimniejsze dni na początku. Mam już ręczniki, kocyki, prześcieradła. Dziś kurier przywiózł łóżeczko, materac, pościel, kołderkę, ochraniacz na materac. Z tej zasadniczej listy zostały mi więc do kupienia "tylko" kosmetyki, przybory kosmetyczne, wanienka, leżaczek - bujaczek i kilka rzeczy dla mnie. Planuje to kupić już w marcu po następnej wypłacie. Aha, no i jeszcze jakiś kosz na brudne pranie rzeczy Małej i nie wiem czy kupować pojemnik na zużyte pampersy, jak myślicie? Na szczęście rodzice zadeklarowali, że kupią wózek:-) a koleżanka wypożyczy nam fotelik maxi cosi więc musimy kupić tylko adapter.

Znając życie w kwietniu zacznę panikować i i tak kupię jeszcze mnóstwo niepotrzebnych rzeczy ;-);-)

Pozdrawiam Was cieplutko:-)
PS. Jakoś nadal trudno wbić mi się na główny wątek :-(

matita ja kupiłam w Jysku zwykły kosz na śmieci i taką bieliżniarkę żeby mieć wszystko pod ręką.

bieli.pngkosz.png

Załączniki

• kosz.png
    kosz.png
    16,9 KB · Wyświetleń: 75
  • bieli.png
    bieli.png
    39,2 KB · Wyświetleń: 73
kurcze faktycznie kosz na pranie dla malej to niezly pomysl - tylko kompletnie nie mam go gdzie wstawic :( nasz stoi w lazience i nie ma miejsca na kolejny - musze nad czyms pomyslec - chocby malym :)

kosza na pieluchy nie kupuje - beda ladowaly w smieciach w kuchni :)

Ptysia a nie dasz rady kupic malego kosza na pranie i postawic go na waszym koszu?Ja tak chce zrobic, bo nie mam kompletnie miejsca.

na naszym koszu nie ma jak - kosz stoi pod uchwytem na recznik a w inne miejsce nie przestawie bo nie mam gdzie
kolo lozeczka tez nie ma gdzie :/

ew malutki jakis plastikowy co by wszedl pod szafke z umywalka

reklama
Do góry