reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Ptysia masz już wszystko? Wow no to zaszalałaś :) też nie wiedziałam, że są różne firmy pieluszek tetrowych, zakładałam że tetra to tetra ;-)

Jaranti w stojączek pod wanienkę na pewno też zAinwestuję, mam za niski stolik żeby się do niego schylać, a ten który kupiłaś wydaje sie stabilny. To ostatnie to kocyk? Ślicznie wygląda ;-)

dziewczyny, ja mam na razie trochę ubranek, kocyki, ręczniki kąpielowe, prześcieradła i rożek... wydawało mi się, ze to już dużo, ale jak sobie zrobiłam konkretną listę w końcu to okazało się, że jestem w lesie, żeby nie powiedzieć inaczej :-) więc muszę z mężem porozmawiać (on z tych zabobonnych, najlepiej do porodu by poczekał), aby ruszyć z zakupami... w lutym planuję na pewno kupić łóżeczko, jeszcze trochę ubranek, od koleżanki mamy dostać fotelik samochodowy. No i jeszcze trzeba to wszystko wyprać i poprasować...
DSC_0080.jpgDSC_0081.jpgDSC_0082.jpg

Załączniki

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 146
  • DSC_0081.jpg
    DSC_0081.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 169
  • DSC_0082.jpg
    DSC_0082.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 139
matita widzę, że niektóre ciuszki mamy takie same ;-) Ten turkusowy ręczniczek kąpielowy też chciałam kupić, pewnie niebawem to uczynię ;-)

Ja też mam jeszcze sporo do kupienia. Na razie mamy ciuszki, choć też jeszcze muszę coś dokupić, łóżeczko, materacyk i kilka kosmetyków dla maleństwa. Z resztą czekam na wypłatę :-)

Moje zakupy na allegro:
FISHER PRICE EDUKACYJNA MATA GIMNASTYCZNA W9898 (3838875995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POŚCIEL KOMPLET SERCA Z OCHRANIACZEM -3cz * (3845549691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka różowa i niebieska
KOMPLET do wózka, kołyski, łóżeczka SERCA NOWOŚĆ! (3845699054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka niebieska
ROŻEK DLA NIEMOWLĄT 80x80 WYJMOWANE USZTYWNIENIE (3846591227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka niebieska
ANTYALERGICZNE WYPEŁNIENIE KOMPLET POŚCIEL 120x90 (3858124494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pajac piżamka POLAR 56 Newborn CARTERS z USA (3773089522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Śliczne body na 3 - 6 m-ce NOWE z USA (3719167592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pajacyk CARTER'S rozm.3mies., frotte, Nowy , z USA (3786542474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
PROMOCJA CARTER'S carters body *62* # 3037 (3740318180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

coś dla mnie:
LONGER -PODUSZKA RELAKSACYJNA, DO KARMIENIA, KOJEC (3856998759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka niebieska

Doszłam do wniosku, że lepiej wszystko kupić w kolorze niebieskiej łączki, ponieważ przyda się kiedyś również dla chłopca.

Kupiliśmy też za 140zł w Tesco na promocji Uspokajający Leżaczek Ze Zwierzątkami Cudowna Planeta T1829 Fisher Price cena 277.50 PLN

I kilka innych słodkich rzeczy, którymi się pochwalę wkrótce, bo teraz zmykam do lekarza :-)

Jejku te zakupy cieszą bardziej niż jak sobie się coś kupuje!!!!

Mam pytanko będzie Któraś z Was używać wielorazówek?? Pytam o te nowoczesne:) Bo zaczęłam kupować i chciałam sie podpytać to i owo:)

Dostałam dziś pierwsze pieluszki są niesamowite!! Miękkie, puszyste, przyjemnie w dotyku i nie ma mowy żebym małą trzymała w pampkach cały czas. To co mam to akurat na 1 miesiąc a potem już wielorazówki:) Tylko ciekawa jestem jak będą po wielu praniach wyglądać ale mam nadzieje że będą się trzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry