reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Ptysia masz już wszystko? Wow no to zaszalałaś :) też nie wiedziałam, że są różne firmy pieluszek tetrowych, zakładałam że tetra to tetra ;-)

Jaranti w stojączek pod wanienkę na pewno też zAinwestuję, mam za niski stolik żeby się do niego schylać, a ten który kupiłaś wydaje sie stabilny. To ostatnie to kocyk? Ślicznie wygląda ;-)

dziewczyny, ja mam na razie trochę ubranek, kocyki, ręczniki kąpielowe, prześcieradła i rożek... wydawało mi się, ze to już dużo, ale jak sobie zrobiłam konkretną listę w końcu to okazało się, że jestem w lesie, żeby nie powiedzieć inaczej :-) więc muszę z mężem porozmawiać (on z tych zabobonnych, najlepiej do porodu by poczekał), aby ruszyć z zakupami... w lutym planuję na pewno kupić łóżeczko, jeszcze trochę ubranek, od koleżanki mamy dostać fotelik samochodowy. No i jeszcze trzeba to wszystko wyprać i poprasować...
DSC_0080.jpgDSC_0081.jpgDSC_0082.jpg

Załączniki

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 144
  • DSC_0081.jpg
    DSC_0081.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 162
  • DSC_0082.jpg
    DSC_0082.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 137
matita widzę, że niektóre ciuszki mamy takie same ;-) Ten turkusowy ręczniczek kąpielowy też chciałam kupić, pewnie niebawem to uczynię ;-)

Ja też mam jeszcze sporo do kupienia. Na razie mamy ciuszki, choć też jeszcze muszę coś dokupić, łóżeczko, materacyk i kilka kosmetyków dla maleństwa. Z resztą czekam na wypłatę :-)

Moje zakupy na allegro:
FISHER PRICE EDUKACYJNA MATA GIMNASTYCZNA W9898 (3838875995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POŚCIEL KOMPLET SERCA Z OCHRANIACZEM -3cz * (3845549691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka różowa i niebieska
KOMPLET do wózka, kołyski, łóżeczka SERCA NOWOŚĆ! (3845699054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka niebieska
ROŻEK DLA NIEMOWLĄT 80x80 WYJMOWANE USZTYWNIENIE (3846591227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka niebieska
ANTYALERGICZNE WYPEŁNIENIE KOMPLET POŚCIEL 120x90 (3858124494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pajac piżamka POLAR 56 Newborn CARTERS z USA (3773089522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Śliczne body na 3 - 6 m-ce NOWE z USA (3719167592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pajacyk CARTER'S rozm.3mies., frotte, Nowy , z USA (3786542474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
PROMOCJA CARTER'S carters body *62* # 3037 (3740318180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

coś dla mnie:
LONGER -PODUSZKA RELAKSACYJNA, DO KARMIENIA, KOJEC (3856998759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. łączka niebieska

Doszłam do wniosku, że lepiej wszystko kupić w kolorze niebieskiej łączki, ponieważ przyda się kiedyś również dla chłopca.

Kupiliśmy też za 140zł w Tesco na promocji Uspokajający Leżaczek Ze Zwierzątkami Cudowna Planeta T1829 Fisher Price cena 277.50 PLN

I kilka innych słodkich rzeczy, którymi się pochwalę wkrótce, bo teraz zmykam do lekarza :-)

Jejku te zakupy cieszą bardziej niż jak sobie się coś kupuje!!!!

Mam pytanko będzie Któraś z Was używać wielorazówek?? Pytam o te nowoczesne:) Bo zaczęłam kupować i chciałam sie podpytać to i owo:)

Dostałam dziś pierwsze pieluszki są niesamowite!! Miękkie, puszyste, przyjemnie w dotyku i nie ma mowy żebym małą trzymała w pampkach cały czas. To co mam to akurat na 1 miesiąc a potem już wielorazówki:) Tylko ciekawa jestem jak będą po wielu praniach wyglądać ale mam nadzieje że będą się trzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry