reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Wszystkie coś kupujecie a ja mam dopiero zakupione jedne jedyne skarpetusie... niestety póki co nie wiem w jakich kolorach kupować rzeczy bo moje maleństwo na jednym usg odwróciło się w znaczący sposób:-) a na kolejne muszę czekać do 31 stycznia i mam nadzieję że w końcu dowiem się czy będzie chłopczyk czy dziewczynka:tak: Na szczęście mam troszkę rzeczy po starszej córci więc nie jest aż tak źle;-)

Paula87 mnie nie znajomość płci nie powstrzymała przed kupowanie ciuszków. Wszystko mam w neutralnych kolorach: bieli, żółtym, czerwonym itp. I mimo, że będę mieć dziewczynkę nie będzie różowiutka :tak:

zakupiony testowo ręcznik do kąpieli :-D
fajny, duży! w sklepach dziecięcych kupowałam (w 2007) chyba mniejsze ;-)
stanka-recznik-dzieciecy-z-kapturem__0184522_PE336193_S4.JPG
STÄNKA Ręcznik dziecięcy z kapturem - IKEA

Załączniki

• stanka-recznik-dzieciecy-z-kapturem__0184522_PE336193_S4.JPG
    stanka-recznik-dzieciecy-z-kapturem__0184522_PE336193_S4.JPG
    41,7 KB · Wyświetleń: 59
Jaranti moja córcia czy synek również nie będzie również typowo różowa bądź niebieski ale chcę kupić ubrania przeznaczone typowo dla danej płci więc sukieneczki, spódniczki itd bądź fajne koszulki, spodnie itd dodatkowo z fajnymi nadrukami dla dziewczynki powiedzmy że będą jakieś kwiatki, motylki a dla chłopca autka itd;-). Ze starszą córcią kupowałam ubranka w większości neutralne a dopiero później różowiutkie więc w sumie mam jeszcze troszkę fajnych ciuszków na dziewczynkę, ale mam nadzieję że przy kolejnym usg dowiem się kto ukrywa się w moim brzuszku i zacznę zakupowe szaleństwo;-):-D Chociaż na allegro już upatrzyłam sobie leżaczek bujaczek pasujący dla obu płci, kilka zabaweczek typu karuzelka do łóżeczka i jakieś zawieszki może nie jest to konieczne już na początku ale fajnie będzie mieć wszytko:-) A jeśli moje dzieciątko nadal nie będzie chciało współpracować zacznę kupować powoli kosmetyki, pieluchy i rzeczy całkowicie obojętne i cierpliwie poczekam,,, mam nadzieję że przed majem skompletuję wszytko :-D:-D

reklama
Do góry