reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

dzięki za odpowiedzi :-)

dziś byłam w ikei i kupiłam dwa bawełniane różowe prześcieradła i ręczniczek kąpielowy:tak: moje pierwsze zakupy:tak: mam już kilka rzeczy - 6 par bodziaków, spodnie, skarpetki, 2 czapeczki, kaftanik, ale dostałam je w prezencie. Poza tym zamówiłam ze strony smyka 3 kocyki (2 cienkie w dwupaku w fajnej cenie i jeden grubszy) i jeszcze jeden ręcznik kąpielowy. Teraz będę się rozglądać za rożkiem (w smyku żadne mi się nie podobają, widziałyście gdzieś fajne w Trójmieście lub w jakichś innych sklepach sieciowych??) i ochraniaczem do łóżeczka. Pewnie dokupię też jeszcze jedno prześcieradełko z froty aby mieć porównanie. A kupujecie podkłady pod materac nieprzemakalne?

reklama
ja stacjonarnie nie widfzialam fajnych rozkow ani ochraniaczy :) ew ochraniacz jakis by sie znalazl na sile ale ceny duzo wyzsze niz na allegro wiec ochraniacz zamowilam na allegro i rozek tez zamowie - ale w przyszlym tygodniu :)

poza tym mam wizje kacika "w bieli" + kilka akcentow rozowego i stacjonarnie ciezko znalezc biale rzeczy :)

Pisałam juz na fb, ale napisze jeszcze tutaj. :) Szukam propozycjii jakis fajnych skepów z odzieza ciazowa. ;-) Moga byc internetowe, ale nie musza, wazne zeby byly atrakcyjne ceny, promocje itp. ;-) z góry dziekuje. :-)

Moje dzisiejsze zakupy :-) Na razie stawiam na dobre promocje - bodziaczki z tesco 5 sztuk za 16,50 zł rozmiar 62, ale jakiś malutki. Większych w tej cenie nie było. Pizdzamki z kappahla z krótkim wyszły po 10 zł za sztukę, z długim po 11 zł, rozmiar z metki 50/56, ale są dłuższe od tych tescowych o ok 5 cm. Ogólnie jestem bardzo zadowolona :-)

Załączniki

• 1389387796262.jpg
    1389387796262.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 104
  • 1389387807611.jpg
    1389387807611.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 104
  • 1389387817885.jpg
    1389387817885.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 101
Też mam te bodziaki:) szukałam jeszcze innych kolorów ale nie było. I faktycznie są malutkie bo jak przyłożyłam do bodzików ze smyka to jest różnica około 4 cm!! Ale za tą cenę to i tak się opłaca. Na c&a internetowym opłaca sie też kupować za 5 pak bodów dobrej jakości płaciłam 30 zł. I uwielbiam ich ubranka z bio bawełny i mogę polecić z czystym sumieniem:)

reklama
SAM_5957.jpg

Lozeczko Alexa juz czeka :-) wiem, ze nie bedzie spac jeszcze na podusi ani pod kolderka ale nie moglam sie powstrzymac, zeby ubrac narazie :D i jak widac w sypialni jest nasze lozko, lozeczko i szafa i nic wiecej sie nie zmiesci :-) dobrze, ze szafe mamy ogromna :-) a i wybaczcie balagan, zdjecie robione podczas przesuwania naszych mebli i skrecania Alexowych :-)

Załączniki

• SAM_5957.jpg
    SAM_5957.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 121
Do góry