reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Ja ostatnio robiłam zakupy w sklepie pinokio, a poza tym głównie na Allegro. Można czasami znaleźć naprawdę niezłe oferty. Ja stawiam na nowe rzeczy, bo używane znosi mi rodzina po swoich dzieciaczkach.

ja bym chciała nowe łóżeczko kupić, no ale małż nie bo przecież mamy stare, w którym zu spała (ale ono już też było po kimś). wtedy nie mogliśmy sobie na zakup nowego pozwolić, ale teraz....eh..zobaczymy. może go przekonam tym, iz nei będzie pasować bo brązowe a i sypialnię i pokój dzieci w bieli:p

Argument dobry :-) Na Allegro jest mnóstwo łóżeczek, oczopląsu można dostać. Tylko większość się powtarza. Na pewno mąż da się przekonać. Jak mój partner nie kazał mi kupować ciuszków itp dla synka to mu powiedziałam, że odbiera mi całą radość bycia w ciąży. Od tego momentu mam spokój. A poza tym jak się odmawia ciężarnej to mu myszy wszystkie ciuchy zjedzą czy jakoś tak to było :-)

To moje dotychczasowe zakupy dla maluszka, mam jeszcze sporo ciuszków po dzieciach kuzynostwa, już mi się prawie w szafie nie mieszczą :tak: ale to taka przyjemność kupować dla maleństwa.... Po pstryknięciu fotek uświadomiłam sobie, że mam zdecydowanie za mało śpioszków i pajacyków, muszę urządzić jakieś polowanie :)
DSC_0056.jpgDSC_0060.jpgDSC_0062.jpgDSC_0064.jpg

Załączniki

• DSC_0056.jpg
    DSC_0056.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC_0060.jpg
    DSC_0060.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 105
  • DSC_0062.jpg
    DSC_0062.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC_0064.jpg
    DSC_0064.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 97
morela sliczne ubranka. Nawet nie wiedziałam , że tak fajnie chłopca można ubrać.
Ja na razie się wstrzymuję z zakupami. W sumie to nawet chocbym chciała to nie ma na to czasu. Poczekam też do kolejnego usg, żeby jeszcze raz płeć potwierdzić, bo u kuzynki w siódmym miesiącu się zmieniło :dry:
Ale już mnie korci zobaczyć co mam w ciuszkach po Natalce, co było takie bardziej chłopięce i odłożyć :-D

reklama
sylwuskavol u mnie do świąt mówili że jest dziewczynka, dzień przed wigilią pojechaliśmy na usg genetyczne bo maleństwu za szybko biło serduszko, już myślałam że to tachykardia. Na szczęście wszystko jest ok, a pan doktor twierdził że nasza Wiktoria to jednak Wiktor ;-) Zrobił nam nawet zdjęcie siusiaka, więc mamy pewność :)

właśnie przyszło kurierem łóżeczko i materacyk :)

Do góry