reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Ja chciałam początkowo kupić z IKEI ale okazało się że ma 2 stopniową regulację, a nie wiem dlaczego uparłam się na 3 poziomy regulacji wysokości i szufladę na dole.

Wracam do tematu wózków- jakie koła lepsze pompowane czy piankowe?

:-)

Dziewczyny, co myślicie o tego typu kołyskach zamiast łóżeczka tak do 5-6 miesiąca życia?

U mnie problem z miejscem a chciałabym dodatkowo, osobny przewijak.
Wiem, że kupno normalnego łóżeczka i tak mnie nie ominie, ale tak mogłabym się cieszyć małym kącikiem dla skarba choć przez te pare miesięcy.

Czy to jest wygodne dla dziecka? Oczywiście na początku, to chyba tak bo malec niewiele się rusza.
Ale później? W wieku 4 miesięcy? 5?
Jakoś sie boje, że się gdzieś przydusi etc..

Zobacz załącznik 599709Zobacz załącznik 599710
my takiej typowej kołyski mieć nie będziemy, ale kosz Mojżesza :) myślę że fajne rozwiązanie :) bobas się czuje właśnie bardziej bezpiecznie niż w łóżeczku :) a łóżeczko złożymy później :)

dla mojej malutkiej księżniczki:

mata.jpgrompers.jpgsukieneczka.jpgkrótkie body.jpgpajacyki.jpgspodenki.jpgsukieneczki.jpglegginsy.jpg

Załączniki

• mata.jpg
    mata.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 73
  • rompers.jpg
    rompers.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 68
  • sukieneczka.jpg
    sukieneczka.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 61
  • krótkie body.jpg
    krótkie body.jpg