reklama
szkola13
Fanka BB :)
Magda ubranka są przesłodkie Ja porobię zdięcia po świętach i powstawiam wkońcu moje zdobycze Koleżanka obiecała mi ubranka po swoich dziewczynkach
Ayran
Jaranti
Ja w tym miesiącu kupilam:
- kołderkę antyalergiczną
- ręcznik z kapturkiem
- gruszkę do noska, nożyczki i szczotkę do wlosów
- pieluchy tetrowe i flanelowe
- kołderkę antyalergiczną
- ręcznik z kapturkiem
- gruszkę do noska, nożyczki i szczotkę do wlosów
- pieluchy tetrowe i flanelowe
Straciatella
Załączniki
-
cool-club-pajac-chlopiecy-3-pack-myszka-miki-i-przyjaciele-rozmiar-56-m-iext23865523.jpg43,1 KB · Wyświetleń: 73
-
cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-3-pack-rozmiar-62-m-iext6308731.jpg31,8 KB · Wyświetleń: 84
-
cool-club-pajac-chlopiecy-3-pack-rozmiar-56-m-iext23865542.jpg26,1 KB · Wyświetleń: 69
-
0_0_productGfx_33f063f6cd7703c4d4c8ae970529ee21.jpg24,2 KB · Wyświetleń: 80
Jaranti
Straciatella gdzie zakupiłaś takie cuda?
Straciatella
Jaranti- smyk.pl :-) Mam kupon rabatowy, więc się skusiłam. Gdyby ktoś chciał to podam kod -20% ;-)
szkola13
Ayranbardzo fajne łóżeczko
Straciatella przesłodkie ubranka Ja to chyba nic nie kupie z ubranek bo mam całą masę od znajomych. Jak sie dowiedzieli że dziewczynka to jest szał Ale sie cieszę Ubranka mam już nawet na 3-4 latka ale jak dają to biorę bo pózniej będzie mniej do kupienia a z kasą sie u nas nie przelewa.
Co myślicie o laktatorze Avent natural? bo zastanawiam sie nad nim lub nad tym Tommee Tippee
Straciatella przesłodkie ubranka Ja to chyba nic nie kupie z ubranek bo mam całą masę od znajomych. Jak sie dowiedzieli że dziewczynka to jest szał Ale sie cieszę Ubranka mam już nawet na 3-4 latka ale jak dają to biorę bo pózniej będzie mniej do kupienia a z kasą sie u nas nie przelewa.
Co myślicie o laktatorze Avent natural? bo zastanawiam sie nad nim lub nad tym Tommee Tippee
reklama
Jaranti
Straciatella chętnie bym skorzystała ze zniżki, ale się wstrzymuję, bo nie znam płci naszego maluszka.
Ale o chłopięcych ubrankach marzę
Ale o chłopięcych ubrankach marzę