reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Ptysia są przesłodkie:) Ja dla mojej Hani kupiłam na razie kocyk taki puchaty różowy i ubranko w tym samym kolorze. Nie licze rzeczy kupionych wcześniej a trochę już się tego nazbierało :)

reklama
Ptysia jakie śliczne buciszki :D te w krateczkę bardzo mi się podobają :D z resztą te różowe to samo ...:D
a ja jak się dowiedziałam że będzie chłop, to wczoraj poleciałam do h&m na wyprzedaż, i takie dwie rzeczy kupiłam,o :D
Chciałam jakąś taka koszulę w krateczkę kupić ale nie było tego co chciałam :(
Normalnie bym nie kupiła, bo te spodenki 60(!!) a bluza 50, ale tak to ceny do przeżycia :D No musiałam po prostu cos kupić, bo by mnie skręciło :D

bluza tył.jpgbluza+spodnie.jpgspodnie.jpg

:)
No i kiedyś mąż dostał od kumpla,tzn kupił tak ze 12 sztuk pajacyków, bodów itp :)
I tam były dwie takie bluzeczki.Mi się przykro zrobiło, bo wtedy nie wiedzieliśmy co będziemy mieć, i chciałam zostawić te bluzeczki ale to takie typowo dla chłopca... a mąż mówi "oj zostaw zostaw zobaczysz będzie Kuba :D i wykrakaliśmy :D
koszulki.jpgkoszulka tył.jpg

jak wyślą mi się dzisiejsze łowy to również się pochwalę :D

Załączniki

• bluza tył.jpg
    bluza tył.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 58
  • bluza+spodnie.jpg
    bluza+spodnie.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 61
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 64
  • koszulki.jpg
    koszulki.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 61
  • koszulka tył.jpg
    koszulka tył.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
brownagula - slodkie te spodenki z bluza :) tez tak mlogdego ubieralam :)

a ten kocyk widzialam dzisiaj w smyku :)

mi powinien ktos zabronic juz kupowac- powiedzialam sobie ze ubranek juz starczy - ale [rzeceny takie w smyku - po 15-20zl ze jak tu nie kupowac :)

i upolowalam hustawke ktorej promocja w jednym smyku juz sie skonczyla ale w innym jeszcze trwa :)

bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11-kg-n-iext8455877.jpg

cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56-n-iext22904104.jpg

cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68-n-iext24045818.jpg

Buciki za 10zl
image.jpg

Załączniki

• bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11-kg-n-iext8455877.jpg
    bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11-kg-n-iext8455877.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 52
  • cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56-n-iext22904104.jpg
    cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56-n-iext22904104.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 42
  • cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68-n-iext24045818.jpg
    cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68-n-iext24045818.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Super te spodenki z bluza mam nadzieje ze jak pojade poczatkiem stycznia do Wroclawia to tez zalapie sie na jakies wyprzedaze:-)
Super kocyk tez je ogladalam.
Ptysia sliczne te ubranka a hustawka jest babowa:-)
A mam pytanie do dziewczyn z Wroclawia oplaca sie jechac do Askota ogladac wozki czy macie jakies inne sklepy zeby byla duza ilosc do zobaczenia i pomacania?

Do góry