reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Ptysia są przesłodkie:) Ja dla mojej Hani kupiłam na razie kocyk taki puchaty różowy i ubranko w tym samym kolorze. Nie licze rzeczy kupionych wcześniej a trochę już się tego nazbierało :)

reklama
Ptysia jakie śliczne buciszki :D te w krateczkę bardzo mi się podobają :D z resztą te różowe to samo ...:D
a ja jak się dowiedziałam że będzie chłop, to wczoraj poleciałam do h&m na wyprzedaż, i takie dwie rzeczy kupiłam,o :D
Chciałam jakąś taka koszulę w krateczkę kupić ale nie było tego co chciałam :(
Normalnie bym nie kupiła, bo te spodenki 60(!!) a bluza 50, ale tak to ceny do przeżycia :D No musiałam po prostu cos kupić, bo by mnie skręciło :D

bluza tył.jpgbluza+spodnie.jpgspodnie.jpg

:)
No i kiedyś mąż dostał od kumpla,tzn kupił tak ze 12 sztuk pajacyków, bodów itp :)
I tam były dwie takie bluzeczki.Mi się przykro zrobiło, bo wtedy nie wiedzieliśmy co będziemy mieć, i chciałam zostawić te bluzeczki ale to takie typowo dla chłopca... a mąż mówi "oj zostaw zostaw zobaczysz będzie Kuba :D i wykrakaliśmy :D
koszulki.jpgkoszulka tył.jpg

jak wyślą mi się dzisiejsze łowy to również się pochwalę :D

Załączniki

• bluza tył.jpg
    bluza tył.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 65
  • bluza+spodnie.jpg
    bluza+spodnie.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 67
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 68
  • koszulki.jpg
    koszulki.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 65
  • koszulka tył.jpg
    koszulka tył.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
brownagula - slodkie te spodenki z bluza :) tez tak mlogdego ubieralam :)

a ten kocyk widzialam dzisiaj w smyku :)

mi powinien ktos zabronic juz kupowac- powiedzialam sobie ze ubranek juz starczy - ale [rzeceny takie w smyku - po 15-20zl ze jak tu nie kupowac :)

i upolowalam hustawke ktorej promocja w jednym smyku juz sie skonczyla ale w innym jeszcze trwa :)

bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11-kg-n-iext8455877.jpg

cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56-n-iext22904104.jpg

cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68-n-iext24045818.jpg

Buciki za 10zl
image.jpg

Załączniki

• bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11-kg-n-iext8455877.jpg
    bright-starts-hustawka-hybrydowa-slimaczek-do-11-kg-n-iext8455877.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 56
  • cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56-n-iext22904104.jpg
    cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56-n-iext22904104.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 48
  • cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68-n-iext24045818.jpg
    cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68-n-iext24045818.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Super te spodenki z bluza mam nadzieje ze jak pojade poczatkiem stycznia do Wroclawia to tez zalapie sie na jakies wyprzedaze:-)
Super kocyk tez je ogladalam.
Ptysia sliczne te ubranka a hustawka jest babowa:-)
A mam pytanie do dziewczyn z Wroclawia oplaca sie jechac do Askota ogladac wozki czy macie jakies inne sklepy zeby byla duza ilosc do zobaczenia i pomacania?

Do góry