reklama
ewelinka - leżaczek bomba! no ja nie umiem szukać na allegro okazji tak jak kiedyś któraś z Was wylicytowała czy zakupiła pakę ciążowych ubrań plus poduszke do karmienia- no ja tak nie potrafię nic okazyjnego znaleźć :-(
A ja byłam w lumpku- za niecałe 5zł kupiłam prześcieradełko i nowiutki ochraniach na łóżeczko- już 1 mam, ale nie mogłam się powstrzymać bo z Kubusiem Puchatkiem i w takiej cenie że szkoda było nie wziąć (niecałe 2 zł, prześcieradełko było droższe)
A ja byłam w lumpku- za niecałe 5zł kupiłam prześcieradełko i nowiutki ochraniach na łóżeczko- już 1 mam, ale nie mogłam się powstrzymać bo z Kubusiem Puchatkiem i w takiej cenie że szkoda było nie wziąć (niecałe 2 zł, prześcieradełko było droższe)
Załączniki
warto zapamietać ;-) również się zdziwiłam, teściowa też się zdziwiła ;-) a tak szkolą w niemieckich szpitalach ;-)a o pudrze nie słyszałam...
leżaczek-bujaczek mam po moim wspaniałym Mróweczku
gratuluję wam licytacji ;-) zostawcie sobie coś na później
wow, super ja akurat leżaczek dostanę, kupić chcemy huśtawkęMi się udało wylicytować leżaczek chicco. Do tego pani dorzuca mi pakę ubranek dla chłopca. Może się przydadzą a jak nie to będę mieć do oddania :-)
Zobacz załącznik 597493
Kwota 50 zł
nie licytuj tylko obserwuj licytuje się w ostatniej minucie ;Pszkoła, ja taki jak Ty masz właśnie licytuję ale aukcja do 08.12. nie mogę się już doczekać.
szkola13
Fanka BB :)
W Tesco jest promocja na pampersy 2 za 65 zł jest 148 szt więc warto Ja jutro skocze po karton albo 2 bo wiem że dużo na początku idzie. A co na to doświadczone mamy?? Ile wam szło tych pampków?? I jakie firmy polecacie??
nie licytuj tylko obserwuj licytuje się w ostatniej minucie ;P
ja kliknęłam tylko raz, inaczej bym zapomniałaPP
reklama