reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
ewelinka - leżaczek bomba! no ja nie umiem szukać na allegro okazji :( tak jak kiedyś któraś z Was wylicytowała czy zakupiła pakę ciążowych ubrań plus poduszke do karmienia- no ja tak nie potrafię nic okazyjnego znaleźć :-(

A ja byłam w lumpku- za niecałe 5zł kupiłam prześcieradełko i nowiutki ochraniach na łóżeczko- już 1 mam, ale nie mogłam się powstrzymać bo z Kubusiem Puchatkiem i w takiej cenie że szkoda było nie wziąć (niecałe 2 zł, prześcieradełko było droższe)
DSC_0191.jpg

Załączniki

• DSC_0191.jpg
    DSC_0191.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 92
a o pudrze nie słyszałam...
warto zapamietać ;-) również się zdziwiłam, teściowa też się zdziwiła ;-) a tak szkolą w niemieckich szpitalach ;-)

leżaczek-bujaczek mam :tak: po moim wspaniałym Mróweczku :-D

gratuluję wam licytacji ;-) :-D zostawcie sobie coś na później :-p

Mi się udało wylicytować leżaczek chicco. Do tego pani dorzuca mi pakę ubranek dla chłopca. Może się przydadzą :) a jak nie to będę mieć do oddania :-)

Zobacz załącznik 597493

Kwota 50 zł :)
wow, super :) ja akurat leżaczek dostanę, kupić chcemy huśtawkę :)

szkoła, ja taki jak Ty masz właśnie licytuję:) ale aukcja do 08.12. nie mogę się już doczekać.
nie licytuj tylko obserwuj :p licytuje się w ostatniej minucie ;P

W Tesco jest promocja na pampersy 2 za 65 zł jest 148 szt więc warto:) Ja jutro skocze po karton albo 2 bo wiem że dużo na początku idzie. A co na to doświadczone mamy?? Ile wam szło tych pampków?? I jakie firmy polecacie??

reklama
SZKOŁA ile szło :eek: nie wiem, nie pamiętam ;-) gdzieś ok. 10 szt ;-) tak myślę ;-)
i pytanie - co zrobisz z nadmiarem pieluch jak się okaże, że twój maluch nie może ich nosić i będziecie lecieć na tetrze ?? ;-)

Do góry