reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
No ale okazyjne zakupy! Mnie też już trzęsie na kupowanie:-) posegregowałam już ubranka po znajomych wg wieku i te 0-3 mies zostawiłam w domu a resztę schowałam w piwnicy:tak: brakuje mi skarpeteczek i muszę kupić półbody-same spodenki bo nie mam ani 1 sztuki, a jak już poznam płeć to mimo całej szafki ubranek lecę na zakupy:-D:-D:-D

Ale mnie nakręcasz ! :-D Już miałam mówić M żeby mi zniósł pudła ze strychu ale się powstrzymałam. Muszę najpierw wygospodarować miejsce na ubranka lub ewentualnie kupić jakaś komodę :tak:

to ja też mogę się pochwalić w końcu jakimiś zakupami :p jak się dowiedziałam że na 60% dziewczynka, to oszalałam :D
moje dwa łowy:
alladynki rozmiar 62 i fajny komplecik rozmiar 68 ;)
alladynkiDziewczynka.jpgkomplecikDziewczynka.jpg

Załączniki

• alladynkiDziewczynka.jpg
    alladynkiDziewczynka.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 94
  • komplecikDziewczynka.jpg
    komplecikDziewczynka.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 88
Dokładnie-półbody czyli spodenki ze stópkami :-)
Ja właśnie wygospodarowałam sobie miejsce w komodzie i zostawiłam ciuszki w domu :-)

Swietne te spodenki.
Ja wczoraj zamowilam sobie spodnie ciazowe zebym miala w czym wyjsc na Wszystkich Swietych:)

Bylam dzisiaj w tesco i kupilam kremowy bawelniany kocyk i komplecik bialo habrowy: bluzeczka, spodenki i czapeczka.

Ostatnia edycja:
reklama
to i ja się pochwalę :)
Zawsze jak jestem na zakupach z mężem coś kupujemy żeby później nie brać kredytu na akcesoria :-D
Na razie kupujemy takie rzeczy typu unisex bo nie wiadomo co się urodzi :)
z kosmetyków mam :
-oliwka,krem ochronny,mydełko bambino
-linomag
-trzy paczki chusteczek nawilżanych z pampersa(wybraliśmy wersję sensitive)

oraz dwie buteleczki z niebieskimi wzorkami(nuk) i smoczek fioletowy(również nuk)
i kupiłam taką torbę gdzie można pomieścić niezbędne rzeczy dla dziecka.

i ubranka:
-trzy pary bodów z krótkim rękawem
-cztery pary bodów z długim rękawem(w tym jedne z niedrapkami)
-jeden rozpinany kaftanik
-pięć par malusich skarpetusi

Jak się uzbiera dużo to i tak wszystko wrzucę do pralki na 60 stopni, odpowiedni proszek i płyn dla dzieci(zastanawiam się nad dzidziusiem polecacie??) bo słyszałam że jelp i lovela bardzo uczulają..) i prasowanko :)
Jeszcze dużo przed nami zakupów :)

I chcę kilka par takich spodenek długich welurkowych kupić co myślicie???
Wczoraj widziałam takie brzoskwiniowe mięciutkie, ale głupia byłam że nie wzięłam...
Dzisiaj pójdę :)
aj, już bym chciała wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka bo jak widziałam jakie śliczności są w sklepach to ...:-)
w samoloty, auta dla chłopców, w kokardki i księżniczki dla dziewczynek...
w sumie mąż mówi że dzidzi to będzie wszystko jedno czy ma skarpetki z kwiatkiem czy bez ale same wiecie :)

jak troszkę mi się baterie naładują to wrzucę zdjęcia :)

Wózeczek (chcemy 3w1, bo poprzedni zestaw nam ukradli...brrr jak można być takim...???:wściekła/y:) kupimy jak się małe urodzi, łóżeczko mamy w planach turystyczne :happy2:
I fotelik- bujaczek fisher price też już mamy :) leży w pudełku na szafie i czeka na swój czas :)

Ostatnia edycja:
Do góry