reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

to ja też mogę się pochwalić w końcu jakimiś zakupami :p jak się dowiedziałam że na 60% dziewczynka, to oszalałam :D
moje dwa łowy:
alladynki rozmiar 62 i fajny komplecik rozmiar 68 ;)
Zobacz załącznik 590150Zobacz załącznik 590151

łoooo... :D :D jakie słodkie maleńkie alladynusie :D
I sukienusia... no nie mogę :-)
Super zakupy :D
Mama będzie stroić córeczkę od najmłodszych dni ...:)

makao dziękujemy :)

Jak tylko się dowiem co będzie to pędzę albo po sukieneczkę albo po sweterek w romby z krawatem dla małego eleganta ;-)
a co, mamusia też będzie stroić swe pierworodne :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No widze że tu zakupy pełną parą:-) Ja ostatnio byłam w lumpku a tam 2 nowiutkie, jeszcze z metkami ze sklepu ręczniczki-różki unisexy...za 2 szt zapłaciłam 5zł!!! Takie zakupy mi się podobają:-) Ostatnio któraś z Was pisała że trafiła na wyprzedaż w Tesco i kupiła tanio kocyk, muszę upolować okazję, bo ostatnio w Leclerku byłam a tam kocyk za 49zł w dodatku brzyyyydki:cool:

Jak bym sie dowiedziala ze bedzie dziewuszka to bym pol tesco wykupila bo maja przesliczne ciuszki dla malych panienek:-) Dla chlopcow to mniejszy jest wybor:-( Ale i tak jak pedzie wyprzedaz po zimie to poszaleje;-)

ja czekam na świeże pieniążki aż mi wpłyną, więc po wizycie(może już będzie wiadomo co) kupię już coś stosownego do płci :)
ja to już takie snuję plany że hoho :D
ostatnio nawet oglądałam takie maciupkie adidaski z nike, i powiedziałam mężowi, że czy mu się to podoba czy nie, jak dzidzia będzie chodzić to wydam na takie bucisze 200zł a co :p

a u mnie w centrum handlowym likwidują niektóre sklepy ;] 5.10.15,kappahl i są wyprzedaże... :)
np skarpetusie za 1,99 oczywiście już dwie pary kupiłam :D

Ostatnia edycja:
Ptysia, w piwnicy siedzą, więc mogę Ci wrzucić zdjęcia ze strony producenta :p
kolory mamy jak na zdjęciu :)
Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.35.24).pngZrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.36.30).png

Załączniki

• Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.35.24).png
    Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.35.24).png
    68,2 KB · Wyświetleń: 57
  • Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.36.30).png
    Zrzut ekranu 2013-10-31 (godz. 19.36.30).png
    75,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry