reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

Weszłam na strych po kombinezon dla koleżanki która rodzi w zimie i nie wytrzymałam zaczęłam przeglądać malutkie ubranka po Matim :happy: Już zapomniałam jakie one słodkie :tak: I już nawet chce tego chłopczyka :-D

reklama
oj poczulam zew kupowania :szok: :rofl2:

kupilam bodziaka z dlugim rekawem w kolorowe paseczki w c&a
121999_1.jpg
przeceniona koszulke w Reserved

W6094-08X-001.jpg
w Smyku pieluchy tetrowe i jedna flanelowa
299_250_productGfx_8dbf0d4981c25934dca92ad0cef47df0.jpg

a najlepsze
w Marks&Spencer byl wieszak z przecenionymi rzeczami dla dzieci
i kupilam zestaw body+sukieneczka przecenione z 79 na 9,5
koszulka z rampersem przecenione z 69 na 9,5
i zestaw czapeczek ptrzecenionie z 39 na 12,5

no musialam, no :tak:

Załączniki

• 121999_1.jpg
    121999_1.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 57
  • W6094-08X-001.jpg
    W6094-08X-001.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 299_250_productGfx_8dbf0d4981c25934dca92ad0cef47df0.jpg
    299_250_productGfx_8dbf0d4981c25934dca92ad0cef47df0.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 58
ptysia ekstra ciuchy a te z przeceny to dosłownie grosze:tak:

Ostatnio na innym forum koleżanka co będzie rodziła 3 córe przez cc powiedziała mi że jeśli będę miała dziewczynke może mi dać wszystkie ciuszki ona więcej ciąz nie planuje ze względu na ryzyko pekniecia macicy więc fajnie ale i tak cos kupić bym chciała;-)

Ostatnia edycja:
Ptysia, ejj... nie pomagasz ;-)
Ja walczę ze sobą, żeby nie kupować, a tu proszęęę...

U mnie córa musi być ;-) więc odkupię "jakby co" :-D

No ale okazyjne zakupy! Mnie też już trzęsie na kupowanie:-) posegregowałam już ubranka po znajomych wg wieku i te 0-3 mies zostawiłam w domu a resztę schowałam w piwnicy:tak: brakuje mi skarpeteczek i muszę kupić półbody-same spodenki bo nie mam ani 1 sztuki, a jak już poznam płeć to mimo całej szafki ubranek lecę na zakupy:-D:-D:-D

reklama
Do góry