reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
bylam dzisiaj w Tesco - byly przecenione kilkupaki z bodziakami - ale niestety nic nie kupilam bo nie bylo uniwersalnych

albo z rozowa myszka miki albo z dinozaurem i samochodem :crazy:

a na jednym chyba sie ktos pomylil bo cena byla 17zl przeceniona z 62 - 6 bodziakow dla dziewczynki ale 18-24msc - inne takie same byly po 32 - i tak super cena ....

jak jutro uda sie dojrzec plec to polece i ktorys zestaw kupie

Ja tez te zestawy w tesco dzisiaj widzialam u nas byly jeszcze rampersy i pajace a i kocyki bawelniane takie letnie. To jak jutro podejrzymy co tam siedzi to cos w piatek kupie tak symbolicznie.

Perelka, ja też byłam dzisiaj w tesco i weszłam w dział dziecięcy to wyszłam z takim bananem na twarzy że szok :D najchętniej to bym pół działu wyniosła :-D

reklama
Do góry